İmam Hatip 17. Kurultayda Dr. M. Muharrem Kasapoğlu İmam Hatip...

İmam Hatip 17. Kurultayda Dr. M. Muharrem Kasapoğlu İmam Hatip ömür boyu süren davanın adıdır

AHA İSTANBUL - İmam Hatipliler 17. Kurultayında konuşan Gençlik ve Spor bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu İmam Hatip neslinin bu ülkenin göz bebeği olduğunu haykırdı

12 Eylül 2020 - 15:55

Önder İmam Hatipliler 17. Kurultayı Pandemi gölgesinde özel hazırlanmış programla sosyal medya üzerinde gerçekleşti. Gençlik ve Spor bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı ev sahipliğini Zeytinburnu belediye başkanı Ömer Arısoy'un yaptığı, Zeytinburnu Kültür Sanat merkezinde gerçekleşen kurultaydaki verilen mesaj ,İmam Hatip Neslini geleceğe bir kez daha kazıdı.    

Önder İmam Hatip Okulları Derneğinin düzenlediği 17. İmam Hatip Kurultayı Zeytinburnu Kültür Sanat merkezinde gerçekleşti.Gençlikve Spor bakanı  Dr. Muharrem Kasapoğlu'nunda katıldığı programa çok sayıda özel konuklar katıldı.

Program açılış  konuşmasında Program ev sahibi Zeytinburnu  belediye başkanı Ömer Arısoy İmam Hatipli olmaktadan gurur duyduğunu dile getirdi. Program sahibi Önder Genel başkanı Kamber Çal'da konuşmasında İmam Hatipli neslinin hikmet ve yol haritasını verdiği dizelerle ve sözlerle katılımcılara aktardı. 17. kurultayda konuşma yapan Gençlik ve Spor bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu İmam hatip okulları çok değerli eğitim kurumlarıdır. Bazı çevreler tarafından devre dışı bırakılarak engellemeye çalışmışlardır. Problemi olan zihniyetler her daim vardır. Bu millet en güzel yuvaları kollamış sahip çıkmıştır. İmam Hatip ömür boyu süren bir davanın adıdır. Cumhurbaşkanımızın sedasını yazıyoruz. Küresel saldırıya karşı dimdik duran bir yapıyı görüyoruz. Her alanda başarılı olup gıpta edilen bir ülkeyiz. Bu başarılarda İmam hatiplerde var. Cumhurbaşkanımız var. Bu anlayışla gurur duyuyoruz. İmam hatipler bu ülkenin gözbebeğidir. Milletin değerlerini içine sindiremeyenler bu milletin karşısında itibar görmeyecektir. İmam Hatip liselerin üniversite başarılarını da görüyoruz. dedi. Bakan Dr. Muharrem Kasapoğlu konuşmasında 12 Eylül darbesinin yıldönümü olmasından dolayı, darbeleri kınarken  haksızlığa uğramış tüm vatandaşları yad etti. Konuşması sonunda günün anısına Önder imam hatip okulları Genel Başkanı Kamber çal tarafından Hüsnü hat tablosu bakan Dr. Muharrem Kasapoğlu'na takdim etti. 

2020 yılını Bisiklet Yılı İlan eden Öncü Gençlik Spor Kulübü kültür merkezi holine açtığı Bisiklet standını Gençlik Spor bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu standı ziyaret ederken sporcularla hatıra fotoğrafı çekildi. Bakan Dr. Muharrem Kasapoğlıu   Öncü  Gençlik Spor Kulübü Genel Başkanı Yavuz Kurt'tan çalışmalar hakkında  bilgi aldı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor