İlim Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muaz Nizamoğlu " Hasret...

İlim Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muaz Nizamoğlu " Hasret sona erdi, Umre başlıyor "

AHA - Umre ibadeti için bekleyen bir çok insan, kutsal topraklara ne zaman gidebileceklerini araştırmaya başladılar

13 Haziran 2022 - 10:25 - Güncelleme: 13 Haziran 2022 - 11:44

HASRET SONA ERİYOR,UMRE BAŞLIYOR
Tüm dünya ülkelerinin bir çoğunu farklı şekillerde etkisi altına alan koronavirüs vakalarının azalmaya başlamasının ardından, umre ibadeti için bekleyen bir çok insan, kutsal topraklara ne zaman gidebileceklerini araştırmaya başladılar. Suudi Arabistan Hükümeti'nin hac ve umre kısıtlamasını kaldırdığını ilan etmesiyle birlikte, ilgili şirketler hac ibadeti sonrası için program detaylarını paylaştılar.
İki senedir gerçekleştirilemeyen hac ibadeti için kapılarını yeniden açan Suudi Arabistan Hükümeti'nin kararıyla,hac ibadeti sonrası umre ibadeti içinde vize sistemini açacaklarını ilan etti.
Yapılacak hac organizasyonunda toplam 900 grup hocası, 200 kafile başkanı, 250 kadın irşat görevlisi ve havalimanları ile otellerde 600 Diyanet İşleri Başkanlığı personeli görev alacak.
Pandemi sonrası Türkiye'den önceki ilk hacı kafilesi ise Endonezya'dan İslam'ın ikinci kutsal şehri olarak bilinen Medine-i Münevvere'ye giriş yaptı.
Prens Mohamed bin Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nda toplam 358 kadın ve erkek hacıyı taşıyan uçak, Hac ve Umre Bakanlığı Ziyaret İşler Müsteşarı Mohammed bin Abdulrahman Al-Bijawe. Endonezya'nın Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçisi Dr. Abdülaziz Ahmed ve çok sayıda yetkili tarafından gül buketleri ile karşılanarak, hurma ve zemzem suyu ikram edildi.
Umre ibadetlerinin, hac ibadetinden sonra başlayacağını beklediklerini belirten İlim Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muaz Nizamoğlu, İki senedir gerçekleştirilemeyen umre programları için, profesyonel ve özverili ekibimizle birlikte olabildiğince ekonomik umre programlarıyla misafirlerimizin yanında olmak için hazırlanıyoruz. Bizleri tercih eden misafirlerimizin olabildiğince en ucuz umre fiyatları ve umre turlarıyla, ibadetlerini huzurlu, güvenli ve huşu içerisinde yerine getirmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. ifadelerini kullandı.
İki senenin bu sene şevval umresiyle birlikte umre ibadetini gerçekleştirmek isteyen misafirlere kapılarını açan Suudi Arabistan Hükümeti'nin, hac ibadeti sonrasında da umre ibadeti için vize sistemini açacağı belirtildi.
HABER: HAKAN YAĞIZ BOZDEMİR
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor