Her İşten Vatandaşın Haberi Olacak…

Her İşten Vatandaşın Haberi Olacak…

Niyetlerinin Beylikdüzü’nün her mahallesine hayat vermek olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu esnafı ile buluştuğu toplantıda Beylikdüzü’nün her noktasını bir cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

21 Kasım 2014 - 13:12 - Güncelleme: 21 Kasım 2014 - 13:16

Planladıkları projeleri esnafla paylaşan ve esnafın da fikrini alan İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde hiçbir iş vatandaştan habersiz olmayacak” diye konuştu.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi esnafı ile buluştu. Yakuplu’da yapımı planlanan projeleri esnafla paylaşarak fikirlerini alan Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü’nde vatandaştan habersiz hiçbir iş yapılmayacağının altını çizdi.

 

Beylikdüzü’nün her noktasına değer katmak için planladıkları “Prestijli Yollar” projesinden bahseden İmamoğlu, projenin hem esnaf, hem de vatandaş açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Toplantıda Yakuplu’ya kolay olarak alternatif yollardan girişlerin sağlanmasıyla daha hareketli bir cadde oluşturulabileceği görüşüldü.

 

Mahalle Örgütlenmeleri Oluşturulacak

 

Yakuplu’nun önem taşıyan konularının masaya yatırıldığı toplantıda, Kent Konseyi’ne paralel çalışacak bir esnaf birliğinin kurulması gerekliliği de konuşuldu. Mahalle Örgütlenmelerinin kurulmasıyla konulara kolay yoldan ulaşmak ve fikir üretmek adına hız kazanılacağını belirten Başkan İmamoğlu,“ Her işimiz, her bölgede aynı kalitede olacak.

Sizlerden habersiz iş yapmayacağız. Bu yüzden sık sık toplantılar gerçekleştireceğiz” mesajını verdi.  

7196539.jpg
7717973.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a tebrikler yağıyor
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a...
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...