Helâl Olsun POSOFLULARA, POSOFLULAR DERNEĞİNE

Helâl Olsun POSOFLULARA, POSOFLULAR DERNEĞİNE

AHA--Pandemiye ve bütün sıkıntılara rağmen Posoflular derneği kurucuları, üyeleri ve gönüllüleri hizmetlerine devam ederek; bir çok yardım kuruluşlarına iyi örnek oluyorlar.Merkezi Güngören’de bulunan İstanbul Posoflular Derneği üniversitelerin çoğunun uzaktan eğitim yapmasına rağmen yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak için eğitim bursu ödemeleri başlattı.

06 Ocak 2021 - 16:35

Helâl Olsun POSOFLULARA, POSOFLULAR DERNEĞİNE

Eğitime DESTEK Şart...

Pandemiye ve bütün sıkıntılara rağmen Posoflular derneği kurucuları, üyeleri ve gönüllüleri hizmetlerine devam ederek; bir çok yardım kuruluşlarına iyi örnek oluyorlar.Merkezi Güngören’de bulunan İstanbul Posoflular Derneği üniversitelerin çoğunun uzaktan eğitim yapmasına rağmen yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak için eğitim bursu ödemeleri başlattı.

İlk aşamada yurtdışında ki hemşerilerimiz vasıtasıyla 35 öğrenci kardeşimize toplamda 90.000 ₺ hesaplarına yatırıldı, iyi günlerde harcasınlar.

İkinci olarak derneğe gelen diğer burs başvurularından uygun görülen 91 öğrenci kardeşimize de 10 Ocak 2021 tarihine kadar aylık 200 ₺ olan ödemeleri yatırılacak ve diğer aylarda da bu ödemeler inşallah aksatılmadan devam edilecek.

Ayrıca değerli hemşerimiz Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Bülent Yaşar hocamız da tıpta okuyan Posoflu bir kardeşimize öğrenimi boyunca burs sağlayarak güzel bir destekte bulunmuştur.

Derneğimize yurtiçinden ve yurt dışından her zaman destekte bulunan tüm hemşerilerimize, iş adamlarımıza, iş adamı arkadaşlarıma şahsım, Derneğimiz ve tüm Posoflular adına çok teşekkür ederim. Posofluların farkını gösterdiler. Allah tüm yardımda bulunanlardan razı olsun, keselerine bereket olsun.

Bizler çalışacağız, Posof ve Posoflu kazanacak.

Yüce Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.
( Bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti