Haluk Levent bu kez Bahçelievler’de “haklıyken haksız”...

Haluk Levent bu kez Bahçelievler’de “haklıyken haksız” duruma düştü

Kamuoyu araştırmalarında Türkiye’nin en çok güvendiği sanatçı olarak ismi zirvede çıkan Haluk Levent, şarkılarını bu kez Bahçelievler halkı için söyledi.

17 Eylül 2021 - 12:20


Türk rock müziğinin sevilen sesi, şarkılarıyla Bahçelievler’e unutulmaz bir akşam yaşattı. Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe gençlerin katılımı yoğundu.
Seyirciler alana koronavirus tedbirleriyle alındı.Sağlık çalışanları ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır sahneye çıkarak Haluk Levent ile birlikte Akdeniz Akşamları isimli şarkıyı seslendirdi.
Aşı olun çağrısında bulunan Haluk Levent ''Ben de koronavirüs yakalandım. Ben de iki doz aşı olmuştum. Doktorlar bana çift aşı olduğum için koronavirüsü hafif atlatırsın dediler. Tat ve koku hissim gitmedi. Ateşim yükselmedi. Herhangi bir ağrım olmadı. Evde 10 gün tatil yaptım. Bilime inanın. Doktorlara inanın. Aşı olalım. Lütfen aşınızı olun, başkaları da zarar görmesin. Ben sağlıkçılara çok değer veririm. Ben Haluk abiniz olarak aşı hakkında olumsuz görüş içeren komplo teorilerine inanmam” dedi. Sağlık çalışanları etkinlikte Haluk Levent'e plaket takdim etti.

“Haklıyken haksız duruma düşen adam”
Elfida, Zifiri, Yollarda Bulurum Seni, Çemberimde Gül Oya gibi bir çok hit şarkısı ile gönüllerde taht kuran Haluk Levent’in, 2017 yılında attığı bir mesaj dikkat çekmişti. Rock müziğinin güçlü sesi Levent mesajında, “Sabahtan beri kendi albümlerimi dinliyorum.. Şunu farkettim. Bazı şarkılarda gereksiz bağırıyorum bu da verilmek istenen duyguyu öldürüyor.” demişti.

Sanatçının sevenleri, “Haluk ağabey, haklıyken haksız durumuna düşüyorsun” diyerek, Levent’in mesajına esprili yanıtlar vermişti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu