Güngörenspor altın adam Serdar Ünsal’a teslim edildi

Güngörenspor altın adam Serdar Ünsal'a teslim edildi

Güngören'in en köklü spor kulübü olan Güngörenspor teknik direktörlüğünü Serdar Ünsal'a teslim ederek yeni sezona iddialı başladı

15 Temmuz 2015 - 17:03

Yılların tecrubesi Serdar Ünsal artık yeni sezonda Güngörenspor'un yeni teknik adamı oldu. Güngörenspor yönetimi merter'de bulunan Ottomonas Spa merkezinde düzenlenen imza töreni ile geleceğini yeni teknik direktör Serdar Ünsal'a teslim etti. Kulüp yönetim kurulundan 2. Başkan Bulent Parlakkılıç ve Genel Kaptan Ayhan Çevik ile  yönetim kurulu üyelerininde hazır bulunurlarken iş adamı Ottomans Spa yönetim kurulu başkanı Adem İnan'ında hazır bulunduğu  imza töreninde kendisini futbola adamış altın adam Serdar Ünsal resmen teknik adam oldu. Teknik adam Güngörenspor'a gelişini değerlendirirken " Güngörenspor köklü bir kulüp olup kulüp yöneticilerinin samimiyetine güvenerek geldim. Mütevazi bir bütcemiz var. Bu bütceyle yolumuza devam edeceğiz. El ele vererek Kulübümüzü  bal ligine çıkartacağız.Biz skorlarla yönetilen bir kulüp olmak istemiyoruz.. başarının olduğu yerde taraftar yerini alacaktır."dedi. Törende konuşan genel kaptan Ayhan Çevik'de " Kulübümüz hocamızla beraber bal ligine daha sonrada 3. lige çıkartacağız. İş adamlarımızın sponsorluğunda yolumuza devam ediyoruz. Serdar hocamıza güveniyoruz."dedi. genel Kaptan Bülent Parlakkılıç ise "Srtadımızın sezone yetişememesi geçici bir sıkıntıya soktu. Bunu sabırla aşacağız. Bu çalışmalarda hep yanımızda olan belediye başkanımız Ş. Yücel karaman'a teşekkür ederiz. "dedi. A takı sorumlusu mehmet Baydoğan ise " Serdar ünsal hocamız mahalle kültürü ile yetişmiş bir teknk adam, Bizim kültürümüzü ve yapımızı beğenerek teklifimizi kabul etti. Biz bir aileyiz" dedi. İş adamı Ottomans Spa yönetim kurulu başkanı Adem İnan ise spora verdiği önemi dile getiriken Çocuklarımızın uyuşturucudan uzak durması ve sosyal sorumluluk projelerinde hep yer almaktayız. İstiyorumki tüm iş adamlarımız gençlerimize yapacakları yatırımı arttırsın Çünkü yapılan yatırım geleceğe olan yatırımdır"dedi. Kulüp yönetim kurulu üyesi Cemil Yılmaz'da Güneştepe spor kulübünde kısıtlı imkanlarla futbol antremanları yapmakyatız. 15 yıllık yöneticilerimizle istikrarlı olarak yolumuza devam ediyoruz. geleceğe ümit vaad ediyoruz"dedi. İmza sonrası objektiflere verilen pozlarla Güngörenspor gücünü bir daha gösterdi.

Serdar Ünsal kimdir?

1976 Ağrı doğumlu olup, ilk orta ve lise eğitimini Aydın'da tamamladı. Söke spor alt yapısında futbol oynayarak sahalarda top koşturmaya başladı. 1986 yılında Küçükköyspor'a transfer oldu. Ağrıspor, vestel manisa, Dalamankağıt, hadımköy ve Güzelce sporda profesyonel olark futbol oynadı. 2005 yılında jubile yaparak Futbol kariyerini sonlandırıp teknik direktörlüğe  adımını attı. Feriköyspor, Bayrampaşa Tuna, Yenibosnaspor kulübü çalıştırdı. Çok sayıda futbolcu yetiştirerek a takımlarına transfer yaptı. UEFA C ve Kaleci antrenörlüğü diploması olan bir isim. Evli 2 çocuk babası. 

4681679.jpg
8403455.jpg
3848558.jpg
8599194.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...