Güngörenin Emniyeti Murat Aydın’dan sorulacak

Güngörenin Emniyeti Murat Aydın'dan sorulacak

AHA İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki bayrak değişimi sonrası Güngören Emniyet Müdürlüğünde de görev bayrağı Ayhan Elmalı'dan Murat Aydın'a geçti.

17 Temmuz 2020 - 23:35 - Güncelleme: 08 Aralık 2020 - 16:53

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevini Dr. Mustafa Çalışkan  , Zafer Aktaş'a devir ederken il emniyet müdür yardımcılarının yanı sıra  ve ilçe emniyet müdürlüklerinde görev değişikliği oldu. 2 yıla yakın Güngören ilçe emniyet müdürlüğü görevi yürüten Ayhan Elmalı, bayrağı Murat Aydın'a teslim etti. 

Güngören ilçe emniyet müdürü Murat Aydın  Asayiş, terör kaçakçılık ve Narkotik suçlarla mücadelede  uzun yıllar görev yapmış, suç ve suç unsurlarına karşı amansız mücadelede bulunmuş bir isim. 

Murat Aydın Kimdir? 

Aslen Elazığ'lı olup 1970 doğumludur. İlk orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı. 1992 yılında İstanbul'da ilk görevine başlayan Güngören ilçe emniyet müdürü Murat Aydın, 28 yıllık mesleki hayatında Konya, Sivas, Gaziantep, Muş ve İzmir'de çeşitli birimlerde görev yaptı. Son bir buçuk yıl, Maltepe ilçe emniyet müdür yardımcılığı görevinde iken atamayla Güngören ilçe emniyet müdürü oldu. Sokak dilini iyi bilen yeni ilçe emniyet müdürü Murat Aydın mesleki tecrübesi yüksek, disiplinli bir yönetici. Sporu ve sporcuyu seven Emniyet Müdürü Murat Aydın uzun bir süre boks sporuylada ilgilendi.  

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mustafa Göktürk
    3 yıl önce
    Allah utandırmasın. Görevinde Güngören huzur bulacaktır inşallah.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez daha haykırdılar
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez...