Güngören Milli Eğitimi Murat Eyüboğlu için yas tutuyor

Güngören Milli Eğitimi Murat Eyüboğlu için yas tutuyor

Güngören Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllardır görev yapan Murat Eyüboğlu yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayatını kaybetti.

04 Kasım 2021 - 12:55 - Güncelleme: 04 Kasım 2021 - 13:02

Aslen Bayburtlu olan Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Murat Eyüboğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Elim olayı Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk yayınladığı taziye mesajıyla duyurdu. Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk yayınladığı taziye mesajın da İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn Güngören İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzde  uzun bir dönem memur olarak mesai arkadaşlığı yaptığımız, kardeşimiz Murat EYÜPOĞLU vefat etmiştir. Rabbim başta kıymetli ailesine ve mesai arkadaşlarımıza sabırlar versin. Rabbim mekânını cennet, makâmını âli eylesin. dedi. Rahmetli Murat Eyüboğlu geçici görevli Güngören Gaziler İmam Hatip Ortaokulunda görev yapmakta idi. 

İstesob ve Geso Başkanı Faik Yılmaz rahmetli Murat Eyüboğlu'nun vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik başkanı aynı zamanda Güngören birleşik Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Faik Yılmaz yayınladığı taziye mesajında Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevde bulunan uzun yıllar Güngören eğitiminde emeği olan Murat Eyüboğlu'nun vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor