Güngören MHP, Muhammet Alpaslan Aldır’a Güven oyu verdi

Güngören MHP, Muhammet Alpaslan Aldır'a Güven oyu verdi

AHA İSTANBUL - Milliyetçi Hareket Partisi Güngören ilçe delegeleri yapılan ilçe kongresinde Muhammed Alparslan Aldır'a yeni dönem için açık çek verdi.

16 Ağustos 2020 - 13:35

İstanbul'da  gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongrelerinin bir yenisi de  Güngören ilçe teşkilatında yapıldı. 24 ay önce atama ile göreve gelen ilçe başkanı Muhammet Alparslan Aldır, yapılan kongrede tek listede Güngören MHP delegelerinin Güven oyununu alarak bir dönem daha ilçe başkanlık görevini yürütecek. Yapılan ilçe kongresi'nde kongre Divan başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi  MYK üyesi Erdem Karakoç yaparken Katip üyeliklerini de MHP il başkan yardımcısı Enç Albayrak, eski MHP ilçe başkanı Şaban Aydın, eski ilçe kadın kolları başkanı Aliye Damarcı  yaptı. Yüksek seçim kurulu Güngören ilçe Müdürü Nebahat Özoğul'un bizzat yönettiği seçim çalışmalarında pandemi süreci dikkate alınarak kurallardan taviz verilmedi.   Haznedar Park sokakta bulunan köşk düğün salonunda gerçekleşen kongreye olan ilgi ve katılım yüksek olması gözlerden kaçmadı. Eski ilçe yöneticileri, ülküdaşlar pandemi sürecindeki hasretlerini kongre'de bir araya gelerek bir kez daha giderdiler. 

Kongre sunuculuğunu ilçe yöneticilerinden Tuğçe Cetinkaya'nın yaptığı kongre açılışında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiği mektubu MYK üyesi ve kongre divan başkanı Erdem Karakoç okudu. MHP lideri Devlet Bahçeli gönderdiği mektupta MHP teşkilatına seslenerek tek yürek olunmasını, bir olunmasını, hedefin Türkiye Cunhuriyetini 100. yılına kavuşturmak olduğunu bir kez daha hatırlattı. Mektubunda MHP lideri Devlet Bahçeli Milliyetçi Hareket Partisi'nin gürses'i güçlü nefesi ve yörenizde ki güven veren mesajı olmak için bir araya geldiniz. Biliniz ki bütün gözler üzerinizde dir, bütün dikkatler size çevrilmiştir tuzaklara karşı uyanık olunuz, provokasyonlara karşı tetikte durunuz, tezvirata, tefrika ya, akıl çelici karanlık tekliflere ve her zaman mesafe koydunuz. Üzerimizde oynanan kirli oyunlar bitmedi eksilmedi. Milliyetçi Hareket Partisi zor zamanların değil her zamanın güvencesidir. Türkiye covid-19 salgınına karşı müteessir ve müstesna önlemler almıştır. Hiç kuşkusuz covid-19 riski geçmiş ve bitmiş değildir. Bu vesileyle Aziz şehitlerimize covid-19 hastalığından dolayı hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet halen tedavi gören vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Hem ülke içinde hem de sınır ötesinden terör örgütleri ile amansız mücadele devam etmektedir. Türkiye'nin yükselişini hazmedemeyen bölgesel küresel direncini öne çıkışını kabul edemeyen çevreler başta ekonomik saldırılar olmak üzere her türlü zehirli ve zillet vasıtayı  devreye almışlardır. dedi. MHP lideri Devlet Bahçeli mektubunda Cumhur ittifakı gelecek ümididir. Cumhur ittifakı ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye'nin stratejik kuvvetidir.dava arkadaşlarımızın bu siyaset ve hedeflerimize bağlı kalması talimat ve temennim'dir.  Milliyetçi Hareket partisi'nden çatlak ses çıkmayacaktır. Bir olacağız beraber olacağız gönülleri feth edeceğiz. Davamıza yararlı dokunacak her arkadaşımıza sahip çıkacağız. Kızılelma yeminimiz Turan ülkemiz dür.  Bugün üzülen yoktur, bugün başı eğik bir şekilde kongre alanından çıkıp gidecek tek bir kardeşimiz olmayacaktır. dedi.

Mektubun okunması ardından, Faaliyet raporlarını okunduğu kongre'de faaliyetler oybirliğiyle kabul edildi. MHP il başkan yardımcısı Enç Albayrak'ın okuduğu yeni yönetim kurulu listesi okunduktan sonra seçime geçildi. Yapılan seçimde yeniden ilçe başkanı Muhammet Alparslan Aldır ve yeni yönetimi delegelerden Güven oyu alarak bir dönem daha ilçe başkanlık bayrağını taşıyacak.

Kongre'de Güngören belediye meclisi  Mhp grup başkan vekili  Kazım Gündoğan, MHP eski ilçe Başkanı Fuat Gül,  Ülkü ocaklar Güngören ilçe Başkanı Bekir Demir, eski ocak başkanı Ramazan Toygun da hazır bulundular. Güngören Emniyet müdürlüğü'ne bağlı güvenlik büro amirliği ekipleri de kongre alanında hazır bulunarak güvenlikte taviz vermedi. 

Yapılan olağan kongrede seçilen yeni yönetim kurulu listesi.   

Yeni yönetim kurulu asil üyeler :

Bünyamin Dağlar, Mehmet tül, Muhammed İdris Ertek, Murat Kaya, Ahmet Alper Güler, Atilla Kaya, Meryem aslan, Selahattin Anbarcıoğlu, Murat Başar, Osman adibeş, Serkan Güneş, İsmail Çetinkaya, Zekeriya Demir, İsmail Muti, Faruk Özdemir, Murat Yılmaz, Mesut Deveci, Hakan Türk, Bekir Dur,  Şenol çimen, Erdinç kutlu, necat Çağlar

 

Yedek yönetim kurulu üyeleri : 

İlhami Yıldız, Kemal binici, Bayram Gencer, Murat gürleyen, Ömer kulaksızoğlu, Selçuk Aydemir, Celal kılıç, Fatih Düzyurt, Fazlı Gündüz, Murat Yılmaz, Turan Toprak, Nimet Sarıkaya, Çiğdem Dönmez, Davut altın, Kürşat Gündoğan, Özgür Kozanoğlu, YunusTuzane, İsmail kavalcı, Özcan istenci, Çağlayan Kaya, Özgür Kurudere, Emre Arslan.

Asil il delegeleri

Muhammed Alparslan Aldır, Ferhat Çakıroğlu, Kazım Gündoğan, Bünyamin Dağlar, Murat Kaya, Niyazi Toygun, Selahattin Anbarcıoğlu,  Zekeriya Demir, Atilla Kaya, Ahmet Alper Güler, Mehmet Tül, İsmail Çetinkaya

Yedek il delegeleri

Muhammed İdris Ertek, Hakan Türk, İsmail Muti, Faruk Özdemir, Serkan Güneş. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti