Güngören MHP kongresinde delegeler Niyazi Toygün’e güven oyu...

Güngören MHP kongresinde delegeler Niyazi Toygün'e güven oyu verdi

AHA İSTANBUL - İstanbul'da MHP ilçe kongreleri heyecanı yaşanırken Güngören'de kongresini tamamlayarak İlçe Başkanı Niyazi Toygün güven tazeledi.

19 Ağustos 2023 - 17:40 - Güncelleme: 19 Ağustos 2023 - 18:01

MHP Güngören İlçe Başkanlığı 12. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce atama ile göreve gelen ilçe başkanının Niyazi Toygün'ün tek liste ile girdiği kongrede delegelerden Güven oyalarak yeniden İlçe Başkanı oldu. Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun Divan başkanlığını yaptığı kongrede, il yönetim kurulu üyesi Serkan Yeşilyurt'ta heyette yerini aldı. Kongreye Mhp  istanbul 3.bölge başkanı : Ahmet Ali Aydın, Mhp istanbul il başkan yardımcısı : Fatih Aydın MHP ilçe başkanlarından Bakırköy ilçe başkanı : Turgut İnan,  Zeytinburnu ilçe başkanı: Habip Kapıcıoğlu  Başakşehir ilçe başkanı : Fatih Keleşoğlu, Güngören Ülkü Ocakları başkanı : Gökhan Yıldızlı, Ak Parti ilçe başkanı Devran Yalçınkaya ve belediye başkan yardımcısı Ali Furkan Sevinç, Mhp belediye meclisi grup başkan vekili Kazım Gündoğan,  Güngören Sivaslılar derneği, Güngören trabzonlular derneği katılımcılar arasında yerlerini aldılar. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongrede açılış konuşmasını ilçe başkanı Niyazi Toygün yaptı.Başkan Niyazi Toygün yaptığı konuşmada  Sayın genel başkan yardımcımız, sayın il yöneticilerimiz, sayın divan üyeleri, sayın ocak başkanım,sayın ak parti güngören ilçe başkanım, sayın belediye başkan yardımcısı, sivil toplum kuruluşlarının değerli yöneticileri çok kıymetli muhtarlarımız, basınımızın güzide temsilcileri kongremize katılım sağlayan Güngören’li hemşerilerimiz ve değerli dava arkadaşlarımız kongremize hoşgeldiniz şeref verdiniz. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Gerçekleştirecek olduğumuz 12. olağan ilçe kongremizin ülkemiz milletimiz ve Güngörenemiz için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederim. Kısa bir süre önce bilge liderimiz sayın doktor Devlet Bahçeli bey’in takdirleriyle mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Güngören ilçe başkanlığı görevine getirildim. Bizleri bu göreve layık gören sayın genel başkanımıza sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren ben ve arkadaşlarım hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. ilçemizdeki bütün kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, spor kulüpleri stk ve muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemize dair istişarelerde bulunarak teleplerini dinledik. Değerli dava arkadaşlarım şimdi önümüzde 31 mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimler var. Bu seçimde de liderimiz sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla 2024’e doğru diyar diyar anadolu temasıyla çalışmalarımıza devam edecek istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe ulaşacak Güngören ilçemizde istikrar ve refahı korurken gözbebeğimiz istanbul’umuzu da bu ucube düzenden kurtararak yeniden eski huzur dolu günlerine kavuşturacağız. Bugün buraya gelerek demokrasi şölenimize katkıda bulunan ve delegelik görevlerini yerine getiren siz değerli dava arkadaşlarıma hürmet ve muhabbetlerimi sunar hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlarım. Ne mutlu türküm diyene... dedi.

Yapılan kongrede delegeler ilçe başkanı güven oyu vererek ilçe başkanlık bayrağını bir kez daha Başkan Niyazi Toygün ve yeni yönetimine teslim etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...