Güngören’in Hamisi Mehmet Muş, Ticaret Bakanı oldu.

Güngören'in Hamisi Mehmet Muş, Ticaret Bakanı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan kararnameyi imzaladı, İstanbul Milletvekili,Güngören'in evladı Mehmet Muş Ticaret Bakanı oldu. Güngören çifte bayram yaşıyor.

21 Nisan 2021 - 09:00 - Güncelleme: 21 Nisan 2021 - 10:44

Güngören'in artık bir Bakanı var. Güngören siyasi tarihinde devletin ve milletin geleceğine imzasını atmış çok değerler yetiştirmiş özel ilçe olma ünvanını korurken Milletvekili Mehmet Muş'unda Ticaret Bakanı olmasıyla  Güngören bir kez daha heyecanlandı, mutluluktan ayağa kalktı. Son dönemlerde Güngören'in kentselleşmesi , modernleşmesindeki rölünün büyüklüğünü bilen, Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan nezdinde, bakanlıkların yatırımlarını ilçeye taşıyan  Ticaret Bakanı Mehmet Muş Ahde vefasınıda gösteren bir isim. 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a Güngören'de tebrikler yağıyor.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un yeni görevi dolayısıyla İstesob ve Geso Başkanı Faik Yılmaz'dan ilk tebrik geldi. İstanbul Esnaf Odaları Birlik başkanı ve Güngören Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı  Başkan Faik Yılmaz yayınladığı mesajda Güngören'imizin değeri İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'un Ticaret Bakanı olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisinin bu yeni görevinde de başarılara imza atacağına canı gönülden inanıyorum. Güngören'imize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun dedi. 

Örsad Başkanı Örme Sanayiciler Dernek Başkanı Fikri Kur'ta yayınladığı mesajda İstanbul Milletvekilimiz Mehmet Muş'un Ticaret Bakanı olması bizleri  heyecanlandırdı.  Sektörümüzün sorunlarını dinleyen, bizlerin her daim yanında olan değerli bakanımıza yeni görevinde başarılar dilerim. dedi. 

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Nuhoğlu'dan, Ticaret bakanı Mehmet Muş'a tebrik geldi. Başkan Oktay Nuhoğlu mesajında Değerli bakanımız Mehmet Muş'a yeni görevinden dolayı başarılar diliyorum. Ülkemize Milletimize hayırlı uğurlu olsun dedi. 

Güngören Esnaf ve  Sanayici İş Adamları Dernek Başkanı İhsan Doğan'da yayınladığı mesajda Ticaret bakanımız Mehmet Muş, bilgisi ve tecrubesiyle yeni görevini layıkıyla yürüteceğine canı gönülden inanıyor, kendisine görevinde başarılar diliyorum dedi. 

 

Hemşehri Dernekleri adına Güngören İl Dernekler Birliği ve Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz'da kendisine bizzat arayarak, Dernek Grupları ve kendi sayfasından tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gençosman Mahalle Muhtarı Sebahattin Kefelioğlu'da tebrik mesajında İstanbul millet vekilimiz ve seçmenim kadim dostumuz Sayın Mehmet Muş’un bakanlığı memleketimize hayırlı olsun inşallah dedi. 

2021/04/2021-04-21-09-02-07.jpg
2021/04/2021-04-21-09-02-11.jpg
2021/04/2021-04-21-09-10-45.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...