Güngören Belediye Başkanlığında, Halkla İlişkiler Müdürü...

Güngören Belediye Başkanlığında, Halkla İlişkiler Müdürü Meryem Kübra Kahraman oldu

AHA İSTANBUL - 10 parmağında 10 marifeti olan Meryem Kübra Kahraman Güngören belediye başkanlığında Halkla İlişkiler Müdürü olarak atandı.

20 Mayıs 2024 - 21:10 - Güncelleme: 20 Mayıs 2024 - 21:31

Güngören Belediye Başkanlığı seçimlerinde rekor kırarak  güven tazeleyen belediye başkan Bünyamin Demir yeni kadrosunu onayladı. Başkan Bünyamin Demir'in imzasıyla Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Meryem Kübra Kahraman atandı. 

Meryem Kübra Kahraman Kimdir?

1989 doğumlu olup 1800 yıllarında Türkiye'ye yerleşen Kırım tatarlarından olan İstanbul'da doğup büyürken ilk orta ve lise eğitimi İstanbul'da tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Çevre kirlenmesi ve kontrol ön lisans mezunu olup, Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümünü tamamlarken dereceye girerek pedagojik formasyon aldı. Biyoloji ve Biyoloji öğretmeni olarak mezun oldu. Daha sonrasında Eskişehir Anadolu  Üniversitesi  İktisadi Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri lisans bölümünü bitirdi. Gürültünün insan sağlığına zararları, Medikal cihazların sterilizasyonu üzerine tezlerini yaptı. Okul eğitim döneminde ISO 9001, kalite yönetim sistemi İSO 14001 ve çevre yönetimi üzerinde İş hayatına başladı, işinin uzmanı oldu. İBB ismek'te idareci kadrolarda yöneticilik yaptı. 2018'de Güngören Belediye Başkanlığı Kültür ve sosyal işler müdürlüğünde kurs koordinatörü olarak göreve başlayıp zaman içerisinde 2022 yılında faaliyete geçen Hanımeli Konağı kuruluşunda görev alarak idari sorumlu ve kadın sanat koordinatörü olarak görevini yürüttü. Hanımeli konağında 13.500'e yakın Güngören'li kadınlara kurslar ve atölyelerle anne etkinlikleri, mutfak atölyeleri ile anne saati etkinlikleri gibi birçok projenin başında yer aldı. İstanbul Kızılay'da gönüllü anne olarak hala görev yapmakta. Güngören Belediye Başkanlığı Halkla İlişkiler Müdürü Meryem Kübra Kahraman evli bir çocuk annesi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YKS 444.sü Fatma Selvi'ye bir tebrikte Başkan Mehmet Akkan'dan geldi
YKS 444.sü Fatma Selvi'ye bir tebrikte Başkan Mehmet Akkan'dan...
Yeni valiler, Murat Zorluoğlu,Seddar Yavuz, İlhami Aktaş, Ömer Toraman, Numan Hatipoğlu oldu
Yeni valiler, Murat Zorluoğlu,Seddar Yavuz, İlhami Aktaş, Ömer...