Güngören Ak Parti esnafın dertleriyle dertleniyor

Güngören Ak Parti esnafın dertleriyle dertleniyor

AHA İSTANBUL - Güngören Ak Parti Bakkallar odası başkanı Kamil Bulut ve esnaflarla bir araya gelerek sorunları istişarede bulundular

25 Ekim 2018 - 22:06 - Güncelleme: 25 Ekim 2018 - 22:35

Güngören Bakkallar odası başkanlığı yöentim kurulu ile Ak parti ilçe başkanlığında özel bir heyeti oda başkanlığında ağırladı. Başkan Kamil Bulut ve yönetimi Ak Parti ilçe başkan yardımcısı ve ekonomi işler birim başkanı Servet Karaduman ve heyetini kabul ettiler. Ev sahibi Bakkallar odası başkanı ve aynı zamanda Esnaf kredi kefalet kooparatifi başkanı olan Kamil Bulut misafirlerini ağırlarken yaptığı konuşmada küresel sermayenin bakkaların yok olmasına sebep olduğunu, büyük market zincirlerin sıkca açılmasının tehlikelerini dile getirdi. Başkan kamil Bulut konuşmasında her hangi bir yerde zincir market şubesinin açılması ile orada 3 bakkalın yok olduğunu, bakkaların veresiye ile alış ver,iş yapıldığı yer, vatandaşın faizsiz kredi kurumu olduğunu dile getirdi. Başkan Kamil Bulut 15 Temmuz'u dile getirerek esnafların demokrasinin direği olduklarını kahramanlıklarıyla gösterdiğini sözlerine ekledi. Başkan Kamil Bulut " Büyük marketlerin pazar günleri açılmamasını süper market yasasının yeniden yapılandırılmasını istedi. Güngörende bizlerin katılımcılşığını en üst sevilere çıkartarak görüşlerimizi aktaralım. Bizler yaşlarımzı burada doldurduk. Biz bakkallara karşı açılan savaşın filmini çektik. ASncak oynuyamadık. Hükümetimizden bakkalrın yok olmasını engeleyelim. Teklifimiz var elektrikde indirimi sağlayalım. Bakkalarımız mahallenin gece 24'e kadar bekciliğini yapıyor." derken Kaçakcılıla yapılan mücadeledeki başarılarından dolay başta içişleri bakanı Süleyman Soylu ve ekibine teşekkür ederken her yıl kaçak satışalardan dolayı bir köprü parasının yok olduğunu bir yılda bir köprü parasının kurtarıldığını sözlerine ekledi.

 Ak parti heyet başkanı Servet karaduman'da konuşmasında esnafların sorunlarını en derinden yaşadıklarını ve paylaştıklarını dile getirdi. Heyette yer alan ilçe yönetim kurulu üyesi  Halil Art'da konuşmasında "Eskiden durumu iyi olanlar bakkaların veresiye defterini satın alarak hayır'da yarışıyorlardı. Büyük zincir marketeleri sıçak parayı keşfettiler. Paranın dini imanı yok. Fabrikadan aracıları çıkartıyorlar "diyerek duygularını dile getirdi. 

Sorunların ve temennilerin dile getirildiği ziyarette gelen misafirlere ikramda bulunurken ziyaret sonrası çekilen resimlerle bu özel gün fotoğraf karelerine yansıdı.

Ziyaret esnasında Ak parti ilçe yönetiminden Ahmet Haşim Temiz, Hacı Mehmet Ata'nın yanı sıra bakkalar odası yönetiminden Şemsettin Kaya, Salih Dur, Hamit Şahin, Ayhan Öksümde hazır bulundular. 

2018/10/2018-10-25-22-35-07.jpg
2018/10/2018-10-25-22-35-11.jpg
2018/10/2018-10-25-22-35-15.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...