Güler Gezici sevenlerini Gözü Yaşlı geride bıraktı, Hakka...

Güler Gezici sevenlerini Gözü Yaşlı geride bıraktı, Hakka yürüdüı

AHA İSTANBUL - Gezici ailesi anneleri Güler Gezici için yas tutuyor.

17 Kasım 2021 - 23:15 - Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 23:26

Aslen  İstanbul'lu olan 2 çocuk annesi Güler Gezici yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak sevenlerini gözü yaşlı geride bırakıp hayata veda etti. Güngören'in en köklü ailelerinden olan Gezici ailesi Güler Gezici'nin  vefatıyla yas tutarken rahmetli için ikamet ettiği Merter'de bulunan İnce Minare Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla dualarla hakka uğurlandı. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin 50 yıllık hayat arkadaşı Remzi Gezici ile rahmetlinin çocukları Gaye ve Emre Gezici Kardeşler musalla taşında yatan annelerinin naaşı başında taziyeleri tek tek kabul ettiler.
İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamının kıldırdığı cenaze namazıyla haklar helal edilirken, sema'ya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetlinin vasiyeti üzerine Çatalca'da bulunan aile kabristanındaki anne babasının yanına defnedildi. 
 Gezici ailesinin aile dostu Güngören'in tarihini bilen adam Taşkın Aşan yayınladığı taziye mesajında  Bugün Güler Gezici Ablamızı Merter'den son yolculuğuna uğurladık.Vasiyeti üzerine Çatalca/Merkez/Kaleiçi Mezarlığı'ndaki aile mezarlığında merhume annesi Gülsüm Kılıç ve merhum babası Ramazan Kılıç'ın kollarına bıraktığımız Güler Gezici ablamızın ruhu şad olsun. Bu arada değerli yavruları Emre ve Gaye ve de eşi Remzi Gezici ağabeyimize bir kez daha sabırlar dilerim. dedi. 
Haber : Mustafa Akbaba
Fotoğraf: Taşkın Aşan

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor