GRİPİN, BEYLİKDÜZÜ’NE İYİ GELDİ

GRİPİN, BEYLİKDÜZÜ’NE İYİ GELDİ

Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda ağırlanan sevilen sanatçılar Beylikdüzü’ne neşe ve eğlence katıyor. Beylikdüzü Belediyesi bu defa renkli ışık gösterileri, müzik kalitesi ve sesiyle büyüleyen Gripin Grubu’nu müzikseverlerle buluşturdu. Gripin, özellikle gençlere heyecan katarak sahnede fırtınalar estirdi.

12 Eylül 2014 - 12:56 - Güncelleme: 12 Eylül 2014 - 13:00

Pop Rock tarzının başarılı Grubu Gripin, Beylikdüzü’nde hayranlarıyla buluştu.

Gripin’in herkes tarafından bilinen şarkılarının söylendiği gecede tempo hiç düşmedi. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler, beğenilerini yüksek alkışlarla gösterdi. Gripin de karşılaştıkları bu manzara karşısında çok mutlu olduklarını söyledi.

 

Geçmişten bugüne en sevilen parçalarını Beylikdüzü halkı için seslendiren Gripin, “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar, Komşu Kızı, Durma, Aşk Nereden Nereye, Böyle Kahpedir Dünya” gibi en çok sevilen parçalarını Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda bulunan büyük küçük herkes ile bir arada söyledi.

 

“Gripin, Türkiye’nin en değerli müzik gruplarından biri”

 

Gripin’in Türkiye’deki en değerli müzik gruplarından biri olduğunu kaydeden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, sahneye çıkarak grubu tebrik etti. Başkan İmamoğlu, grup adına solist Birol Namoğlu’na, Beylikdüzü’ne misafir olarak gelen Artvin ili Ardanuç İlçesi Belediye Başkanı Yıldırım Demir ile birlikte günün anısına Beylikdüzü’nün de hatırlanacağı tabak hediyesi ile çiçek takdiminde bulundu.

6074982.jpg
8692103.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...