Gönul adamı Sabahattin Katan Hayata veda etti

Gönul adamı Sabahattin Katan Hayata veda etti

AHA İSTANBUL - Geçirdiği rahatsızlık sonucu sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakan Sabahattin Katan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

17 Eylül 2023 - 14:40 - Güncelleme: 17 Eylül 2023 - 14:45

Aslen Arnavut göçmeni olan bir çocuk babası Sabahattin Katan 72 yaşında hayatını kaybetti. Veliefendi eski hipodrom müdürü olan Sebahattin Katan'ın son vedası için 45 yıllık ikametgah ettiği Güngören Haznedar Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla Ebediyete uğurlandı. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin oğlu Ufuk Katan, rahmetlinin 45 yıllık hayat arkadaşı ile gelini Gökçe Katan cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Acılı aile yalnız bırakmayanlar arasında hipodrom Genel Müdürü Tuncel Aydın, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Hakan Yücetürk, 30 yıllık aile dostu iş arkadaşı Hurşit Özdemir, Güngören Belediyesi eski meclis üyesi Erdoğan Koç, iş adamı Erdal Yücekaya ile ismini sayamadığımız çok sayıda  hipodrum'da görev yapmış mesai arkadaşları son veda da hazır bulundular. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Sedat Sarıkoç'un kıldırdığı cenaze namazıyla haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılılan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan Terkos Durusu aile kabristanına defnedildi. 

Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Hakan Yücetürk rahmetliyi anlatırken Türkiye Jokey Kulübü eski genel sekreter rahmetli Cahit Aybek tarafından muhasebe bölümünde işe başladı. Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesin gönlünü kazanan değerli büyüğümüz rahmetli Sebahattin Katan Veliefendi Hipodrommüdürü oldu. Ruhu şad olsun Nur içinde yatsındedi. 

30 yıl hipodromda beraber görev yaptığı Hurşit Ozdemir'de rahmetli Sabahattin Katan müdürümüz Sevecen dürüst İşini iyi bilen prensipli bir yöneticimizdi. Allah rahmet eylesinderken rahmetin oğlu Ufuk Katan'da Sadece bizim değil herkesin babasıdır diyerek rahmetlinin Gönül büyüklüğünü dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...