Gönül adamı İnş. Müh. Talip Temizer’in vefatı sevenlerini...

Gönül adamı İnş. Müh. Talip Temizer'in vefatı sevenlerini yasa boğdu

AHA İSTANBUL - Dostluğun ve gönül adamlılığının timsali Talip Temizer geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

19 Nisan 2021 - 00:00 - Güncelleme: 19 Nisan 2021 - 00:10

Aslen Üsküplü olan İnş. Müh.Talip Temizer 55 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.Geçirdiği beyin kanaması sonucu ameliyata alınan Talip Temizer, tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.   Bayrampaşa Terazidere camisinde kılınan cenaze namazıyla   son yolculuğuna uğurlanan  rahmetli Talip Temizer'in son vedasında, Milletvekili eski Fatih belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih Belediye başkanı Ergün Turan, yakın arkadası olan Güngören belediye başkanı Bünyamin Demir, rahmetlinin 30 yıllık kadim dostu Beyoğlu Gençlik Spor ilçe müdürü Metin Albayrak ve ismini sayamadığımız çok sayıda kurum kuruluş yöneticileri,  aile yakını ve sevenleri saflarda yerlerini aldılar. İBB mezarlıklar müdürlüğü imamının kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi.Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı ebedi istirahatkahına omuzlarda dualarla uğurlanırken  İstanbul'da toprağa verildi. 

Rahmetli Talip Temizer için Kim Ne dedi? 

Fatih belediye başkanı Ergün Turan Geçmiş dönem Fatih Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Talip Temizer'i, Bayrampaşa Terazidere Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından dar-ı bekaya uğurladık. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Beyoğlu Gençlik Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak Çok Üzgünüm... 30 yıla yakın arkadaşım, dostum ve sırdaşım canım abim Talip Temizer'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Başımız sağ olsun....

Atasporları Konfederasyonu Başkanı Hacı Sürmeneli Hoşgörünün abidesi, gönül adamı, gönül kardeşliğimizle birbirimize bağlandığımız Talip Temizer'ın ani vefatı bizleri derinden üzdü. Kendisine Allahtan Rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun. dedi. 

30 yıllık meslektaşı olan İnş.Yük. Müh. İbrahim Yılmaz'da Güngören'in alt yapı ve üst yapının  modernleşmesinde her taşında imzası olan meslektaşım İnş. Müh. Talip Temizer bizleri yanlız bırakarak Hakka yürüdü. Onun yerini doldurmak çok zor olacak.Allah'tan  rahmet diliyorum.Nur içinde yatsın dedi. 


İnş. Müh. Talip Temizer Kimdir? 
Güngören'in 1992 yılında  ilk belediye  oluşundan sonra göreve  başlayan teknik adam İnş. Müh. Talip Temizel dönemim belediye başkanı Mim. Yahya Baş'ın A takımında yer almış,  ilçenin çağ atlamasında imzası olmuş bir isim.  İnş. Müh. Talip Temizel, daha sonra  İETT İnşaat Daire başkanlığı görevi sonrası , Fatih belediye başkanlığında dönemin belediye başkanı Milletveklili Mustafa Demir ile beraber   başkan yardımcısı olarak uzun yıllar hizmet etti. 

2021/04/2021-04-19-00-09-30.jpg
2021/04/2021-04-19-00-09-34.jpg
2021/04/2021-04-19-00-09-38.jpg
2021/04/2021-04-19-00-09-42.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor