Gönül adamı Atila Deniz sevenlerini Gözü Yaşlı geride...

Gönül adamı Atila Deniz sevenlerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Deniz ailesi aile büyükleri Atila Deniz için yas tutuyor

15 Kasım 2023 - 09:55 - Güncelleme: 15 Kasım 2023 - 10:31

VİDEOLU HABER

Aslen Iğdırlı olan 3 çocuk babası Atila Deniz 58 yaşında hayatını kaybetti. Rahmetlinin son vedası için Bahçelievler Merkez Mehdiye Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze töreninde cenaze namazını Şeyh Sabri Sayan tarafından kıldırılırken, rahmetlinin amcası Mustafa Deniz, rahmetlinin kardeşleri Muzaffer, Şamil Deniz kardeşler ile rahmetlinin çocukları Eren Eylem Ayça Deniz Kardeşler, rahmetlinin 29 yıllık hayat arkadaşı Leyla Deniz gözyaşları ile ve ailenin damadı İsmail Anuk cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetli Atila Deniz'in son vedasında acılı aileyi yalnız bırakmayanlar arasında Güngören Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Erdoğan Öztaş, Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan, Sefaköy ığdırlılar Dernek başkan vekili Cafer Yıldırım, Gazeteci Atalay Sever, Iğdır il Derneği başkan vekili Tahir Ağca ve ismini sayamadığımız çok saydı hemşerileri Yakın akrabaları Son Veda daha hazır bulundular. Kılınan Cenaze namazında Gazzede yaşanan zulüm bir daha kınanırken İsrail ve yandaşlarına lanet okundu, rahmetliye olan haklar helal edildi. Semaya açılan ellerdediren dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Rahmetli cenaze namazı sonrasında dualarla uğurlanarak ebedi istirahatgahı olacak kanarya mezarlığına defnedildi.

Iğdırlılar İl Başkanı Öztürk Altuntaş rahmetli Yol Arkadaşı Atila Deniz için için taziye mesajı yayınladı. Başkan Öztürk Altuntaş yayınladığı taziye mesajında ığdırlılar Derneği kurucusu Yol Arkadaşım Atila Deniz'in vefat haberi bizlerin derinden üzdü. Fedakar dürüstlük timsali, Gönül adamı Atila Deniz'e Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi. 

Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba'da yayınladığı taziye mesajın da Yakından tanıdığımız ve tanımaktan da Onur duyduğumuz rahmetli Atila Deniz bizler için gönül dostu Saygılı ve hürmetle örnek bir insandı. Kendisi de Allah'tan rahmet diliyoruz Nur içinde yatsın. Geride bıraktığı kederli ailesine de başsağlığı diliyorum dedi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...