Gaziosmanpaşa emniyeti özel adam Gürhan Kaya’dan sorulacak

Gaziosmanpaşa emniyeti özel adam Gürhan Kaya'dan sorulacak

AHA İSTANBUL - Kısa bir süre önce İstanbul Emniyet müdürlüğünde görev değişikliği olurken Gaziosmanpaşa ilçe Emniyet müdürlüğünde Gürhan Kaya dönemi başladı

18 Eylül 2020 - 19:15 - Güncelleme: 18 Eylül 2020 - 21:50

İstanbul  Emniyet müdürlüğü'ne Zafer Aktaş'ın gelmesi ile ilçelerde bulunan makamlarda hizmet bayrak yarışlarında değişiklikler oldu. Gaziosmanpaşa ilçe emniyet müdürlüğüne çok özel bir isim olan Gürhan Kaya getirildi. İstanbul'da uzun yıllardır görev alan, suç ve suç unsurlarına karşı mücadelede imzası olan Gaziosmanpaşa ilçe Emniyet Müdürü Gürhan Kaya 15 Temmuz hain darbe girişiminde gizli kahramanlarındandır. Mesleki kariyerinde uzun yıllar İstanbul'da görev yapan emniyet müdürü Gürhan Kaya  suçlularla mücadelesindeki başarılarının yanı sıra görev yaptığı yerlerde  vatandaşların gönlünde de taht kurmuş bir isim.

Emniyet müdürü Gürhan Kaya kimdir?  

Aslen Elazığ'lı olup ilk ve orta eğitimini Elazığ'da tamamladı. 1988 yılında polis kolejine girerek mesleğe ilk adımı attı.  Polis akademisinde 1996 yılında mezun oldu. İstanbul'da Şişli ilçe emniyet müdürlüğünde başlayan mesleki serüveni Zeytinburnu, Bahçelievler, Bağcılar, Malatya Doğanyol ilçe emniyet müdürlürlüklerinde   çeşitli birimlerde görevlerde bulundu. Daha  sonra  Atatürk hava limanında müdür yardımcılığı görevini yürüttü.   2015 yılında Üsküdar  ilçe emniyet müdürü olan  Gürhan Kaya 2016 yılında gerçekleşen hain darbe girişimine karşı  mücadeleyle gizli kahramanlar arasına ismini yazdırdı. Terfi alarak Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye, Kartal ilçelerinden sorumlu  İstanbul Emniyet müdür yardımcısı oldu. İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın göreve gelmesiyle İstanbul emniyetinde  yeni yapılanmasında Gaziosmanpaşa ilçe emniyet müdürlüğüne tayin edildi. Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürü Gürhan Kaya sağlıklı  spor yapan ve sağlıklı yaşam için sporu önemle öneren  bir yönetici. Evli bir çocuk babası. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...