Ferhat Öztürk’ten Erhan Dedeoğlu ve ailesine TEŞEKKÜR geldi

Ferhat Öztürk'ten Erhan Dedeoğlu ve ailesine TEŞEKKÜR geldi

AHA İSTANBUL - Güngören'de 32 derslikli yeni bir Anadolu Lisesinin temeli atıldı, okulu yaptıran hayır sahibi Erhan Dedeoğlu'na teşekkürler yağdı.

09 Nisan 2023 - 13:15 - Güncelleme: 09 Nisan 2023 - 17:17

Güngören 32 derslikli yeni bir okuluna daha kavuşuyor. Güngören Gençosman Mahallesi Davutpaşa Caddesi üzerinde iş insanı Hayır sahibi Erhan Dedeoğlu tarafından yaptırılan 32 derslikli Anadolu Lisesinin temeli atıldı. Hayır sahibi Erhan Dedeoğlu ve kardeşinin hazır bulunduğu temel atma çalışmalarını yerinde inceleyen ilçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk Erhan Dedeoğlu'na ve ailesine özverilerinden dolayı teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk Güngören'e yeni bir okul müjdesi daha verirken  Güngören Gençosman Mahallemizde hayırsever İş İnsanı hayırsever Erhan Dedeoğlu tarafından yaptırılan 32 derslikli Anadolu Lisemizin inşaat alanını, İş İnsanı Erhan Dedeoğlu, Millî Eğitim Şube Müdürümüz Salih Aktürk ile birlikte ziyaret ettik.

İş İnsanı hayırsever  Erhan  Dedeoğlu'na ve kıymetli ailesine;  Eğitim- Öğretime katkılarından ve  yardımlarından dolayı şükranlarımı sunarım. dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durmuş ailesi evlatları Yavuz Selim Durmuş'un sünnet düğünüyle ilk mürvetlerini yaşadılar
Durmuş ailesi evlatları Yavuz Selim Durmuş'un sünnet...
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...