Ferhat Öztürk Müjdeyi verdi; Okurken, maaş alın, Meslek lisesi...

Ferhat Öztürk Müjdeyi verdi; Okurken, maaş alın, Meslek lisesi diplomanız olsun

Meslek Lisesi okuyup, okurken de maaş almak ister misiniz? Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk Müjdeli haberi verdi, okuyana aylık 1.276 TL maaş. Yaş sınırı yok.

20 Ocak 2022 - 10:50 - Güncelleme: 22 Ocak 2022 - 21:12

Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Bir taşla iki kuş vurmanın müjdesini verdi, hem okuyacaksın maaş alacaksın, hemde lise ve mesleki  işlerini açma diploman olacak. Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk yaptığı açıklamada yaş sınırı olmadan herkesi hayallerine kavuşması için okullara davet ediyor.  Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk yaptığı açıklamada  
Milli Eğitim Bakanlığı,  Ortaokul mezunu olup liseye kayıt yaptırmayan yahut kayıt yaptırıp Liseye devam etmeyen (ara sınıflar dahil) herkese  bir imkan tanımıştır.
Bu durumda olanlar 4 Şubat 2022 tarihine kadar bir Mesleki Eğitim Merkezlerine veya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine (Meslek Lisesine) kayıt olursa bu güne kadar devam etmiş sayılacak. Sigortası yapılacak ve her ay Devlet bu öğrencilere 1276 TL ve üzerinde ücret verecektir. Bir gün okul 4 gün iş yeri. 
Ayrıca lise diploması almaya da hak kazanmış olacaklardır.
Yaş şartı aranmaksızın bu durumda olanların ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak üzere en yakın Mesleki Eğitim Merkezlerine veya Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine (Meslek Liselerine) başvurmaları gerekmektedir) dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor