Fatih halı yıkama hizmetinde uzman bir kuruluş Fatih Gül Halı...

Fatih halı yıkama hizmetinde uzman bir kuruluş Fatih Gül Halı Yıkama

Baharla birlikte evlerde muammalı bir temizlik işi başladı, ev temizliğinde önemli bir yere sahip olan halı yıkama konu

13 Mart 2017 - 13:36 - Güncelleme: 13 Mart 2017 - 13:43

Bahar geldi, halı yıkamacıların kapısı aşınmaya başladı. Soğuk bir kış mevsiminin ardından ev temizliğinde en önemli ayrıntıyı oluşturan halı yıkama işi ev hanımlarının en büyük sorunları arasındadır. Tüm İstanbul genelinde olduğu gibi Fatih ilçesinde de iyi bir halı yıkamacı bulmak bazen zor olabilir. Kimi istediğiniz zaman gelmez, kimi gelir istediğiniz zaman halıyı teslim etmez, kimi de halıyı uygunsuz koşullarsa yıkayarak ziyan olmasına neden olur. Ancak Fatih Gül halı yıkama firması tüm bu sorunları kökten çözerek, garantili ve hızlı servisli halı yıkama hizmeti sunmaktadır. Sizlere Fatih halı yıkama hizmetini en iyi şartlarda sunan Fatih Gül halı yıkama firmasından bahsedeceğiz.

 

Halı temizliği görüntü bakımından önemli olduğu kadar sağlığımız açısından da önemlidir. Halı üzerinde uzun süre vakit geçirdiğimizde halıdaki bakteriler akarlar tenimize bulaşabilir, halıdan kalkan tozlar akciğerimize kaçabilir. Dolayısıyla her halı yılda en az 1 kere iyi bir şekilde yıkanmalı, gerekli hijyen temizlik sağlanmalıdır. Bunun için de mutlaka profesyonel ve kurumsal firmalar ile çalışmalısınız. Her tüketicinin kulağına mutlaka gelmiştir; halı yıkamacılardan şikayetçi olan bir yakını mutlaka vardır. Bu duruma düşmemek için tedbiri elden bırakmadan, firmayı iyi araştırarak sipariş verilmelidir. Fatih ilçesinde tavsiye edilebilecek Gül halı yıkama fabrikası bu işte 20 yılı devirmiş sayılı firmalardan bir tanesidir. İşine verdiği önem ile hızlı bir şekilde büyüyen firma kurumsal yapısı ile de rakiplerinden ayrılmaktadır. Şimdi firmayı daha yakından tanıyalım.

Fatih Gül Halı Yıkama Fabrikası

Fatih Gül halı yıkama 1980'li yıllarda kuru temizleme ile girdiği temizlik işindeki başarısı ile 2000'li yıllar başlamadan halı yıkama işine girmiştir. Başta tek araç ve bir kaç personel ile girdiği bu işte günümüzde 20'den fazla personeli mevcuttur. Araç filosunu da 5'e çıkaran firma Fatih, Bakırköy , Esenler üçgeninde kaliteli hizmet vermektedir. Hızlı servis, hızlı teslimat gibi göze küçük görünen fakat tüketici açısından büyük öneme sahip ayrıntılara önem vererek müşteri memnuniyetini kazanmaktadır. Bilindiği gibi en iyi reklamı da müşterinin kendisi yapmaktadır ve bunun bilinci ile garantili hizmet vermektedir. Fatih ilçesinin tüm semtlerine ücretsiz servisi mevcuttur. Halı yıkama işinde profesyonel personel çalıştıran firma bu kapsamda eğitimler ve seminerlere katılarak güncel bilgileri edinmektedir.

Firma teknolojiyi yakından takip ederek gerekli olan makineleri bünyesine katmaktadır. Akar ve maytlardan kurtulmak için natürel şampuanlar kullanmakta ve otomatik halı yıkama makinesi, toz alma makinesi bunlardan bir kaçıdır. Halı kurutma aşamasında bir çok firmanın dikkat etmediği ancak halının temizlenmesini ggölgede bırakan açık alanda kurutma olayını tamamen ortadan kaldıran firma kapalı kurutma odası kullanmaktadır. elektrikli ortam kurutma makinesi ile ısıtılan odalarda halıları kurutan Fatih halı yıkama firması böylelikle halıları da kısa zamanda teslim etmektdir. Firma ayrıca kalite kontrol bölümü ile tüm yıkanan halıları yıkama sonrası kontrol etmekte, kontrolden geçmeyen halılar tekrar yıkamaya gönderilmektedir.

Fatih uzman halı yıkama firması olan Gül halı yıkama halılarda sadece hayal edilebilecek temizliği size sunmaktadır. Yıllardır bu işte hizmet veren firma büyük bir tecrübeye kavuşmuş ve kalitesi ne olursa olsun tüm halıları yıkayabilmektedir. Otomatik makinelerde doğal şampuanlar kullanarak halıya zarar vermeden gerçek temizlik ile buluşturmaktadır. Üstelik tüm hizmetleri garanti kapsamındadır. Bahar mevsiminde halınızı yıkatmak için tercih edeceğiniz tek firma Fatih halı yıkama hizmeti ile Gül halı yıkamadır. Firma ile iletişime geçtiğiniz andan itibaren bunun farkına varacak ve doğru karar verdiğinizi siz de göreceksiniz.

İstanbul'un en eski ilçelerinden olan Fatih ilçesinde halı yıkama firması aramak için hiç kendinizi yormanıza gerek yok aşağıdaki iletişim bilgilerinden profesyonel bir firma olan Fatih halı yıkamaya ulaşarak halı siparişi verebilirsiniz.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayın:http://www.gul-haliyikama.com/fatih-hali-yikama

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...