Ercan Çamırcı Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Oldu

Ercan Çamırcı Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Oldu

AHA-Güngören--Ömer Burak Aktaş'dan koltuğu devir alan Ercan Çamırcı Tayin atamasında Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü oldu.

03 Eylül 2015 - 11:07

Yaklaşık 3 yıl Güngören ilçeemniyet müdürlüğünde görev yapan İlçe emniyet müdürü Ercan Çamırcı İstanbul emniyet müdürlüğü ilçeler arasındaki tayinlerde Sarıyer ilçe emniyet müdürlüğüne getirildi. Ömer Burak Aktaş'dan koltuğu devir alan Ercan Çamırcı Organize şube müdür yardımcısı Murat Bingöl geldi.

Emniyet müdürü Ercan Çamırcı ilçe genelinde huzur operasyonları ile suç ve suç unsurlarına karşı amansız mücadelesi devam ederken sosyal içerikli vatandaşa dokunmak adınada bir çok projelere imza atmıştı. Mahalle bazında huzur toplantıları ile emniyet müdürlüğü ekipleri ile vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde tesbit ederek çalışmalara imza atan bir isim oldu.

Başarılı çalışmalarıyla vatandaşlar tarafından taktir toplarken Kaymakam Zafer Orhan'ın desteği belediye başkanı Şakir Yücel Karaman'ın emniyete karşı vermiş olduğu destek araç ve gereçlerlede emniyet teşkilatı modernize oldu. Emniyet binaları yenilenirken güvenlik ön planda tutarak kurşun geçirmez polis noktaları oluşturdu. Sivil toplum kuruluşları ve spor kulüpleri ile iç içe  çalışmalara imza attı. Güngören halkı yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine canı gönülden teşekkür ediyor.

Güngören Malatya'lılar dernek başkanı Dursun Kaplan "Emniyet müdürümüz Ercan Çamırcı görev süresince ilçemize değer kattığı gibi güvenlik ve asayişin sağlanmasında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. İlçemizde gösterdiği bu başarıyı yeni görev yerindede göstereceğine kalpden inanıyoruz. Bundan sonraki hayatında nice başarılara imza atmasını dilerken sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz."dedi. 

 
AHA-HABER MERKEZİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik Yolculuğu camiden kıtalara ulaşıyor
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik...