Emekli öğretmen Murat Temelli’nin son vedasında gözyaşları...

Emekli öğretmen Murat Temelli'nin son vedasında gözyaşları sel oldu

AHA İSTANBUL - Yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Murat Temelli hayatını kaybetti

26 Ağustos 2021 - 17:10 - Güncelleme: 26 Ağustos 2021 - 20:18

 

Erzurumlu olup aslen Trabzonlu olan 3 çocuk babası emekli öğretmen bioenerji uzmanı özel adam Murat Temelli 54 yaşında hayatını kaybetti. Yakalandığı Amansız Hastalık Murat Temelli sevdiklerinden ayırırken son vedasında gözyaşları sel oldu. Haznedar Merkez Camisi'nde kılınan öğle namazı sonrası cenaze namazında rahmetlinin çocukları Yusuf Meryem ve İbrahim Temelli Kardeşler İle kardeş Acısı yaşayan Selma Kanca ve Mehmet Temelli cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin 30 yıllık hayat arkadaşı ise dostlarının taziyesi ile metanetini korudu. Evlat acısı yaşayan anne Bahriye Temelli ve baba Mustafa Temelli ise gözyaşlarıyla evlatlarına veda ettiler. 
İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Enes Altıntaş'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller getiren dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi.   Cenaze namazı saflarında rahmetlinin yakın akrabası Önder İmam Hatip Okulları eski Genel Başkanı Kamber Çal, Anadolu Ajansı İstanbul haberleri editör yardımcısı Çelebioğlu,  rahmetlinin 25 yıllık Kapı komşusu İstanbul Güngören Spor teknik direktörü İshak Zengin, eski İl Genel Meclis Üyesi Akkuş köyü dernek başkanı Seyfettin Dilaver,  rahmetlinin kuzeni Ahmet Çelik, eniştesi Mehmet Kanca yakın akrabası Hayri Kanca ve yeğeni Ömer Karaca ile ismini sayamadığım çok sayıda sevenleri saflarda yerlerini aldılar. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli dualarla ebedi istirahatgahı Kayabaşı aile kabristanına uğurlanarak defnedildi. 
 Rahmetlinin son vedasında saflarda yerine alanlar arasında 25 yıllık komşusu teknik direktör İsak Zengin gönül dostu rahmetli Murat Temelli için " Güzel tertemiz bir insandı, emekli öğretmendi. Nur içinde yatsın" dedi. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor