Eğitimci yazar Erol Demir’in eserleri Meslek Okullarının ruhunu...

Eğitimci yazar Erol Demir'in eserleri Meslek Okullarının ruhunu taşıyor

AHA - Meslek okullarının geçmişini ve geleceğini yazdığı kitaplarda yaşatan eğitimci yazar Erol Demir'in eserleri geleceğe ışık tutuyor.

21 Mayıs 2024 - 17:35 - Güncelleme: 21 Mayıs 2024 - 18:42

Kendini meslek okullarına adayan ve mesleki eğitimin tarihini ve tarihçesini gelecek nesile aktaran özel bir isim eğitimci yazar Erol Demir yazdığı kitaplarla tarihe imzasını atıyor.MESİMDER  Meslek okulları Derneği Genel Başkanı Mustafa Akbaba Küçükçekmece Milli Eğitim şube müdürlüğü görevini yürüten eğitimci yazar Erol Demir'i tanışma ziyaretinde özel bir insanı keşfetti.

Şube Müdürü eğitimci yazar Erol Demir'in  eserleri arasında  Yeteneğim Geleceğim, Altın Bilezik, Sihirli Reçete, Türkiye'de Mesleki Eğitim, Balık Ekmek adlı 6 eseri okuyucularıyla buluşurken 7. kitap için hazırlık yapıyor.  Cumhuriyetimizin 100. yılına İz Bırakanlar, Mesleki Emektarlar isimli kitabı da çok yakında okuyucularına buluşacağının müjdesi geldi. Rahmetli babasının hatıralarının yer aldığı Altın Makas Terzi Hasan Usta eseride duygusal yönüyle de yayına hazırlanıyor. Mesimder ziyaret heyetinde İdari İşler Müdürü Hatice Bolat ve Küçükçekmece Koordinatörü Yasemin Beyazgöz'de hazır bulundu

Ziyaret sonrası teşekkür mesajı yayınlayan meslek okulları Derneği Genel Başkanı Mustafa Akbaba Küçükçekmece ilçemizde yaptığımız çalışmalarda ziyaretlerimiz arasında yer alan Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaretinde Meslek Okullarından sorumlu Milli Eğitim şube müdürümüz Erol Demir'i de makamında ziyaret ettik. Özel bir Hazineyi Küçükçekmece'de keşfettik. Kendisini meslek okullarına vakfetmiş bir kişi olarak keşfettiğimiz, yazdığı eserlerle de meslek okullarının ruhunu yaşatan özel bir isim olduğuna inandık. Yol haritamızda tecrübelerinden sonsuz  istifade edeceğimiz biri olması ve yazdığı son eseri  olan Yeteneğim, Geleceğim kitabını imzalayarak hediye etmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Misafir perveliği içinde ayrıca canı gönülden  teşekkür ediyorum. deidi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetimine Başarı Diledi
Özgür Subaşı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetimine Başarı...
Türkiye YKS 444.sü Çekerekli Fatma Selvi'ye , ilk tebrik Zeki Akkan'dan geldi.
Türkiye YKS 444.sü Çekerekli Fatma Selvi'ye , ilk tebrik Zeki...