Duygu Hacıosmanoğlu, ’düş şehrinin Aşığı’nı Tanıttı

Duygu Hacıosmanoğlu, 'düş şehrinin Aşığı'nı Tanıttı

04 Kasım 2013 - 15:58

AHA İSTANBUL- Şair - Söz Yazarı Duygu Hacıosmanoğlu'nun 'Düş Şehrinin Aşığı' isimli ilk kitabının ikinci tanıtım gecesi Samsun'dan sonra 03 kasım 2013 pazar günü İstanbul'da yapıldı.

Sunuculuğunu Ali İhsan Öztürk ve Serap Çöl'ün üstlendiği bu renkli gecede müzik, şiir, sinema ve siyaset dünyasının usta isimleri bir aradaydı.
Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, Samsun Kavak Belediyesi Başkanı Şerif Ün ve SAMKON Başkanı Kaya Aşcı'nın açılış konuşmalarından sonra söz alan Duygu Hacıosmanoğlu'nun, ilkokul öğretmeni Mehmet Aydemir, her zaman öğrencisinin yanında olduğunu belirten konuşmasıyla büyük alkış aldı. Şiir, şarkı, türkü ve enstrümanlarıyla hoş katkılarının yanında en önemlisi varlıklarıyla dostluklarını hissettiren konuklara ayrı ayrı teşekkür etiğini söyleyen Duygu Hacıosmanoglu, emeği geçen ve Beylikdüzü Beykentteki bu şık salonu sanata gönül verenlere açan Can Atar Sigorta - Bir Ömür Davet salonları ortaklarına, zarif personeline ayrıca teşekkür etti.

Her biri birbirinden değerli konuklarla ve gözlerden okunan dostluklarla, lezzetli menü, estetik mekan ve keyifli sohbetlerle ve yürekleri okşayan tınılarla fevkalade denilebilecek bir geceydi.



Daha fazla fotoğraf için...
http://www.ajansgazetesi.com/haber/duygu-haciosmanoglu-dus-sehrinin-asigini-tanitti-3096.html

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MAGDER Malatya Araştırma Geliştirme Kültür Derneği Av. Özge Özçelik başkanlığında Kuruldu
MAGDER Malatya Araştırma Geliştirme Kültür Derneği Av. Özge...
Savaşçı ve Savcı Aileleri Evren Savaşçı İçin Yas Tutuyor
Savaşçı ve Savcı Aileleri Evren Savaşçı İçin Yas Tutuyor