ÇATALCA’DA 30 AĞUSTOS’A YAKIŞAN COŞKU

ÇATALCA'DA 30 AĞUSTOS’A YAKIŞAN COŞKU

AHA-Çatalca-30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Yürüyüşü büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

31 Ağustos 2015 - 11:47

Mehmetçik Meydanı’nda başlayan yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri, Bihlun Tamaylıgil, Ali Şeker ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKANDAN BARIŞ VURGUSU

Mehmetçik Meydanı’nda günün önemine dair konuşmayı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptı. Başkan Cem Kara yaptığı konuşmada, son günlerde verdiğimiz şehitler için üzüntüsünü dile getirirken; barışa, dostluğa ve kardeşliğe vurgu yaptı. Konuşmasını meydanda bulunan halkı yürüyüşe davet ederek bitiren Başkan Cem Kara’nın konuşmasının ardından bando eşliğinde yürüyüşe başlandı. Belediye zabıtası tarafından alanda dağıtılan Türk Bayraklarının havaya kalkmasıyla muhteşem bir görüntü ortaya çıktı ve marşlar söylenerek coşku arttı. Cevdet Barın Bulvarı, Vezir Ferhatpaşa Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergahıyla devam eden yürüyüş yine Mehmetçik Meydanı’nda son buldu. 

 
 
 
 
AHA HABER MERKEZİ

2324369.jpg
7885819.jpg
9212721.jpg
636693.jpg
5430272.jpg
3756797.jpg
4251228.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...