Burkina Faso’da Bir Türk Restoranına Terör Saldırısı

Burkina Faso'da Bir Türk Restoranına Terör Saldırısı

Dışişleri Bakanlığı Burkina Faso'da yaşanan ve bir Türk vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

14 Ağustos 2017 - 10:42

Burkina Faso'nun başkenti Vagadugu'da  Türk lokantasına ve yakınındaki işletmelere yönelik düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için, Dışişleri Bakanlığı'ndan kınama yapıldı. Bakanlık yapılan açıklamada '' Burkina Faso'nun başkenti Vagadugu'da dün gece meydana gelen ve çok sayıda masum insanın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terörist saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Büyük Üzüntü Duyuyoruz

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada çok sayıda masum insanın hayatını kaybetmesi kınanırken, saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan Türk vatandaşları için ayrıca büyük üzüntü duyulduğu ifade edildi.

Dışişleri bakanlığı saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Burkina Faso halkına başsağlığı dileklerini iletti.Türkiye,son yıllarda uluslararası terörün hedefi haline gelen Burkina Faso'ya desteğini ve dayanışmasını sürdüreceğinin mesajını verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti