Bize düşen görev Atatürk ilke ve inkılaplarını korumaktır

Bize düşen görev Atatürk ilke ve inkılaplarını korumaktır

Demokratik sol parti belediye başkan adayı Selami değirmenci 18 Mart Çanakkale şehitleri anma ve Çanakkale deniz zaferi nedeni ile basın açıklaması yaptı

18 Mart 2019 - 11:36 - Güncelleme: 18 Mart 2019 - 21:29

“Bize düşen görev, Atatürk
ilke ve inkılaplarını korumaktır”

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bugün, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104’üncü yılı. Bugün bu büyük zaferi, büyük bir gururla kutlasak da halen içimizde 300 bine yakın kahraman askerimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tarihin akışını değiştiren bu büyük zafer, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında yüce Türk Ordusuna aittir. 
Ulu Önder’in, "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında, yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir” kararlılığıyla dedelerimiz ebediyen bu toprakları bizlere vatan kıldı.
Bizlere düşen görev, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını yad etmek, onların çizgisinde bizlere tuttukları ışık ile ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını korumaktır. 
Bu vesile ile Ulu Önder başta olmak üzere, bu zamana kadar şehit olan bütün vatan evlatlarımızı saygı ve şükranla anıyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor