Beşiktaş’tan Hakkari’ye Sevgi Köprüsü...

Beşiktaş'tan Hakkari'ye Sevgi Köprüsü...

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirmek üzere Hakkari'ye gitti..

06 Eylül 2017 - 16:37 - Güncelleme: 08 Eylül 2017 - 11:17

Beşiktaş Belediyesi Hakkari'de Çocuk Şenliği Düzenledi!
Beşiktaş Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Kurban Bayramı dolayısıyla Hakkari’de "Çocuk Şenliği" düzenledi. Türkiye'nin en büyük oyun parkı Hakkarili çocuklar için kuruldu.

Beşiktaş Belediyesi ve Hakkari Belediyesi Kurban Bayramı'nda Hakkarili çocuklar için el ele verdi ve Türkiye'nin en büyük oyun parkı Hakkarili çocuklar için kuruldu. Hakkarili çocuklar bayramın coşkusunu "Çocuk Şenliği"nde doyasıya yaşadı. Çocuklar için; Zıpzıp Oyun Parkı, Palmiye Kaydırak, Tırmanma Duvarı, Olimpik Parkur, Engelli Parkuru, Rodeo Similatör, Baskılı Balonlar, Maskotlar ve Yüz Boyama alanları kuruldu. Animasyon ekipleri, tiyatrolar, müzik dinletilerinin de yer aldığı şenlikte çocuklar, eğlenceye doydu.  Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da bayramın birinci gününde çocuklarla bir araya gelerek onlarla oyunlar oynadı ve hediyeler dağıttı. Beşiktaş Belediyesi'nin Hakkari'de düzenlediği "Çocuk Şenliği" bayram boyunca devam edecek.

Çocuk Şenliği'nde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar; "Bugün kurban bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış Günü. Ben de ilk defa memleketim dışında bir bayram geçiriyorum ama idareci olmanın bir sorumluluğu var. Onun için bu bayram Hakkari’deyiz ve burada çocuklara bir şenlik alanı kurduk. Biz ülkemizin her yerine vatan sevgisi duygularıyla yaklaşarak bu değerleri büyütüyoruz. Bu değerleri Beşiktaş’tan tüm Türkiye’ye aktarmak bizim sorumluluğumuzdur. Kürt, Türk, Arap hepsi bizim insanlarımız bu nedenle sosyal projelerle farklı köprüler kuruyoruz. Her şeyin başı sevgiden geliyor. Burada artık Beşiktaş’ın değerlerine sahip çıkan Hakkari var. Hangi partiden olduğunun önemi yok. Hakkari Belediyesi de bizim kardeş belediyemiz" dedi.

Hakkari Engelli Koordinasyon Merkezi'nin Temeli Atıldı!
Hakkari ziyareti sırasında çalışmaları bizzat Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılacak olan Hakkari Engelli Koordinasyon Merkezi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Başkanı Murat Demirok da katıldı. Törende konuşan Başkan Hazinedar, "3 yıl önce bugün Hakkarili yurttaşlarımıza sözünü verdiğimiz Engelli Koordinasyon Merkezimizin temellerini bu mübarek günde attık. Hakkari Engelli Koordinasyon Merkezi'nin Hakkarili yurttaşlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Hazinedar'dan Bayram Ziyaretleri...
Hakkari sokaklarında vatandaşlarla bayramlaşan ve çocuklara hediyeler dağıtan Başkan Hazinedar daha sonra resmi ziyaretlerde bulundu.
Başkan Hazinedar ve beraberindeki heyet, bölgenin önemli noktalarından biri olan Hakkari Zap Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti. ZAP Jandarma Karakolu Komutanı Kd. Bçvş. Caner Gencer ile sohbet eden Başkan Hazinedar ve beraberindeki heyet, askerlerle de tek tek bayramlaştı. Yaklaşık yarım saat askerlerle sohbet eden Başkan Hazinedar, karakolda görevli olan bütün askerleri ilk fırsatta Beşiktaş maçına davet etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve beraberindeki heyet bayram ziyaretleri kapsamında, Hakkari Vali Yardımcısı ve kardeş belediyemiz Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim'i makamında ziyaret ederek kurban bayramlarını kutladı. Başkan Hazinedar daha sonra CHP Hakari İl Başkanlığını ziyaret ederek il başkanı Aytekin Karahanlı ve partililerle bayramlaştı.

Başkan Hazinedar ve beraberindeki heyet Hakkari ile Beşiktaş arasındaki sevgi köprüsüne katkı sağlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek ziyaretlerini tamamladı.

2017/09/4113929.png
2017/09/471144.png
2017/09/9461649.png
2017/09/1472476.png
2017/09/9430985.png
Kaynak: AHA AKBABA HABER AJANSI

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...