Başkan Havva Ocak Meclis Üyeliği Aday Adaylık müracaatını...

Başkan Havva Ocak Meclis Üyeliği Aday Adaylık müracaatını yaptı

AHA İSTANBUL - AK Parti Güngören İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Havva Ocak meclis üyesi adaylığı için resmi müracaatta bulundu.

26 Aralık 2023 - 14:30 - Güncelleme: 26 Aralık 2023 - 14:58

31 Ocak yerel yönetim seçimlerine günler kala siyasiler  adaylarını açıklarken  adaylık müracaatları da devam ediyor. AK Parti Güngören İlçe başkanlığı Kadın Kolları başkanlığında da özel isimler meclis üyeliği için  müracaatlarını yaparken yönetim kurulu üyesi Havva Ocak'ta BENDE VARIM dedi, Aday Adaylık müracaatınında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri olan Kadın elinin değdiği her şey güzelleşir ilhamıyla İnanç her şeyin başlangıcıdır diyerek meclis üyesi adaylığı için kolları sıvadı. Müracaat sonrası ilk tebrik Kadın Kolları Başkanı Şenel Savcı ve il yönetim kurulu üyesi Yasemin Terzi Güler'den geldi. 

Havva Ocak Kimdir? 

Havva Ocak aslen İstanbullu olup ilk orta Lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Halen çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünde eğitimine devam etmekte. 10 yıl boyunca Özel kurumlar Anaokullarında çocuk gelişimi üzerine öğretmenlik yaptı. 2014 yılında Bahçelievler AK Parti'de başlayan siyasi çalışmalar sonrası 2020 yılında Güngören Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak görevini yürütmekte. Birçok sivil toplum kuruluşlarında görev yaparken Bahçelievler Yeşilay Derneği'nde yönetim kurulu üyesi olarak aktif olarak uzun yıllar hizmet etti. Yeşilay Güngören şube başkanı Ekrem Sevinç başkanlığında da kadın kolları Komisyonu başkan yardımcısı olarak görevini yürütmekte. Başkan Havva Ocak evli 3 çocuk annesidir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...