Ardahan Posoflular Kongrede Aydın Karadağ’a 5. kez güven oyu...

Ardahan Posoflular Kongrede Aydın Karadağ'a 5. kez güven oyu verdi

AHA İSTANBUL - Yaptığı hizmetlerle Sivil Toplum kuruluşlarında örnek gösterilen Ardahan Posoflular derneği 13. Kongre heyecanını yaşayarak Aydın Karadağ başkanlığında yeni yönetimini bir kez daha seçti.

21 Mart 2021 - 18:05 - Güncelleme: 21 Mart 2021 - 22:00

Ardahan Posoflar kültür Yardımlaşma Derneği 13. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Güngören'de bulunan Dernek Merkezi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kongrede Aydın Karadağ 5. döneminde de güven oyu alarak Hizmete Devam "dedi. Kongre Divan başkanlığını Cengiz Yılmaz'ın yaparken özel konukların da yer aldığı kongre'de pandemi kurallarından da taviz verilmedi. Kongre açılış konuşması yapan Başkan Aydın Karadağ katılımcılara teşekkür ederken koronavirüs salgını da hayatını kaybeden hemşerilerine rahmet , tedavisi devam eden hastalara Allah'tan acil şifalar diledi. Başkan Aydın Karadağ faaliyet raporlarında belirtilen hizmetlerin gerçekleşmesinde Yurt Dışı ve Yurt içi katkısı olan hemşeri,  iş adamı, bürokrat, ve akademisyen tüm hemşerilerine çok teşekkür etti. Denetleme ve mali raporlar Salih Doğruyol tarafından , faaliyet raporu da Başkan Aydın Karadağ tarafından okundu. .  Tek liste ile gidilen kongrede 9 yıl aralıksız Başkanlığı yürüten Aydın Karadağ, yeni yönetimiyle 5. kez yeni dönem için oybirliğiyle güvenoyu aldı
Birlik, beraberlik ve dayanışma faaliyetlerimizin aynı kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Karadağ; Bizler çalışacağız, Posof ve Posoflular kazanacak.. Herşey Posof ve Posoflu için diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 Ardahan posoflular Derneği Sosyal Tesislerinde yapılan kongrede Başkan Aydın Karadağ ilk tebrikleri kabul ederken Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan,  Konyalılar dernek başkanı aynı zamanda Güngören gelecek Partisi İlçe Başkanı Hasan Bozkır, Sivas'ta dernek başkanı Vedat Kılıç ilk tebrik edenlerden oldular. Kongre sonrası mesajlarıyla bu özel güne damgasını vuran Prof. Dr. Çoşkun Polat, Doç. Dr. Bülent Yaşar, Ardahan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Kocaeli belediyesi İstihdam Daire Başkanı Öztekin Kaşıkcı ve ismini sayamadığımız çok sayıda Posof'un değerleri birlik beraberlik mesajı vererek  yeni yönetimi tebrik ettiler. 
13. DÖNEM YÖNETİM KURULU OLUŞUMU:
Aydın KARADAĞ : Dernek BAŞKANI
Cemasettin DAĞ : Dernek Başkan YARDIMCISI
Salih DOĞRUYOL : Dernek Başkan YARDIMCISI
Adnan KAYNAR : Muhasip
Cemalettin ERUŞ : Muhasip
Enver Orhan : Üye
Menduh KİBAROĞLU : Üye
Ayfettin ŞENTÜRK : Yedek ÜYE
Fazlı KARAGÖZ : Yedek ÜYE
Zeki DEMİREL : Yedek ÜYE
Salih KAMACI : Yedek ÜYE
Üzeyir KOÇAK : Yedek ÜYE
DENETİM KURULU OLUŞUMU :
Yaşar ÜZÜMCÜ : Başkan
İsrafil SALCI : Üye
Tamer DEMİR : Üye


 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor