Ardahan Posoflular Engel tanımıyor, SEVGİ HER ENGELİ AŞAR

Ardahan Posoflular Engel tanımıyor, SEVGİ HER ENGELİ AŞAR

AHA İSTANBUL - 4 Aralık Engelliler Haftası münasebetiyle Ardahan Posoflular geleneği bozmadı, Sevginin her engeli aştığını bir kez daha haykırdı.

10 Aralık 2020 - 00:45 - Güncelleme: 10 Aralık 2020 - 00:45

İstanbul Güngören'de merekzi bulunan Ardahan Posoflular derneği sosyal sorumluluk projelerinde attığı imzalarla kendinden sıkca söz ettirirken 4 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiylede geleneksel olarak yine taşın altına elini koyarak Engellilerin yanıbaşında olurken onları Unutmadı, Unutturmadı. Posoflular Dernek başkanı Aydın Karadağ  SEVGİ HER ENGELİ AŞAR sözleriyle başladığı konuşmasında  Sağlıklı her insanın, aynı zamanda bir engelli adayıdır. Engellilere gösterilen anlayış ve hoşgörü, uygar bir toplum kimliği kazanmada etkin rol oynamaktadır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engellilerin de toplumun bir parçası olduğunu ve onların yaşadıkları zorlukları, sıkıntıları, nasıl bir hayat sürdüklerini görmemizi sağlayan anlamlı bir gündür.

Her sene olduğu gibi bu yılda derneğimiz Onursal Başkanlığını Posoflu iş adamımız Orhan Coşar'ın yaptığı Büyükçekmece Engelliler Derneği ile değerli kardeşim Mehmet Erdoğan'ın yöneticiliğini yaptığı Boğaziçi Engelliler Rehabilitasyon Derneğinde bulunan kardeşlerimize imkanlar ölçüsünde kıyafet, kışlık bot, ayakkabı ve oyuncaklar hediye edilmiştir.

Rabbim bu özel kardeşlerimizin ve ailelerinin yar ve yardımcısı olsun, onları eğiten ve destek veren herkesten de Allah razı olsun. dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...