Akbaba Haber Ajansı Eser Bozkaya ve Yasin Uluhan’ı ağırladı

Akbaba Haber Ajansı Eser Bozkaya ve Yasin Uluhan'ı ağırladı

AHA İSTANBUL - Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Eser Bozkaya ve Anadolu Birlik Federasyon Başkanı Yasin Uluhan Akbaba Haber Ajansını ziyaret etti.

17 Eylül 2021 - 22:25

Zafer Partisi  GİK üyesi Eser Bozkaya ve Anadolu Birlik Federasyonu Başkanı Yasin Uluhan Akbaba Haber Ajansı Güngören temsilciliğinde ağırlandı.  Akbaba Haber Ajansı Yönetim  Kurulu Başkanı Mustafa Akbaba  Zafer Partisi GİK Üyesi  Eser  Bozkaya ve Anadolu Birlik Federasyonu Başkanı Yasin Uluhan'ı ağırlarken yurt genelinde yapılanmasına devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Zafer Partisi GİK üyesi Eser Bozkaya  ise  yeni kurulan Zafer Partisi'nin teşkilatlanma çalışmalarını anlatırken  İstanbul İl Başkanı olarak atanan Hakan Akşit'in çok donanımlı özel bir insan olduğunu sözlerine ekledi.  il başkanı Hakan Akşit'in gece gündüz tüm mesaisini teşkilatlanmaya verdiğini dile getirdi. Kısa bir  süre içerisinde 10'a yakın ilçenin İstanbul'da görevlendirildiğini çok kısa zamanda da 39 ilçe teşkilatlarının tamamının göreve hazırlanacağının da müjdesini verdi.
Ziyaret heyetinde bulunan Anadolu Birlik Federasyonu başkanı Yasin Uluhan'da federasyon çalışmaları hakkında bilgi verirken de bir çok ilde şube temsilciliklerinin olduğunu, gençlere önem verdiklerini dile getirdi. . Ziyaret sonunda açıklama yapan Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba'da  Zafer Partisi  GİK üyesi  Eser Bozkaya ve Anadolu Birlik Federasyonu Başkanı Yasin Uluhan'ın ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun kaldıklarını kendilerine siyaset ve sivil toplum çalışmalarında başarılar diledi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...