1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

02 Mayıs 2013 - 06:38

AHA İSTANBUL- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sultangazi Belediyesi çalışanlarının düzenlediği etkinlikle kutlandı. Belediyede düzenlenen programa, belediye çalışanları, belediye yönetimi ile Belediye İş Sendikası yetkilileri  bir araya geldi. Halaylar eşliğinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Konuşmasında tüm işçilerin bayramını kutlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay “Bu ilçede çok işler başardık. Bir olduk, beraber olduk, birlikte Sultangazi olduk” dedi.

 

 

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” yurt genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sultangazi Belediye çalışanları da Belediyede düzenledikleri etkinliklerle “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutladı.

 

 

Belediye çalışanları ve belediye yönetimi öğle yemeğinde bir araya geldi. Programa Belediye Başkanı Cahit Altunay, Belediye İş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçeği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon Başkanı Sefer Kocabaş, Kanal A İstanbul Bölge Sorumlusu Bedrettin Uğur,  Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye çalışanları ile Belediye İş Sendikası yöneticileri ve işçi temsilcileri katıldı.

 

 

Belediye İş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek konuşmasında, 1 Mayıs’ın önemine vurgu yaparak, bu anlamlı günde belediye işçileri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada;  Sultangazi Belediyesinin dört yılını doldurduğunu ve bu süre içerisinde çok güzel işlere imza attıklarını söyledi. Bu çalışmalarda en büyük payın işçilere ait olduğunu vurgulayan Başkan Altunay, “sizler olmazsanız bizlerin ürettiği projelerin hayata geçmesi mümkün değildir. O yüzden sizin koyduğunuz her tuğlanın, vurduğunuz her kazmanın, attığınız her küreğin önemi büyüktür. Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum“ dedi.

 

 

Sultangazi’de  dört yılda 400 yatırım hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Altunay; “Bu işleri beraber başardık. Bir olduk, beraber olduk, birlikte Sultangazi olduk. Bir araya gelmemiz vesilesiyle tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadesini kullandı.

 

 

Belediye İş Sendikası Genel Sekreteri Ayçiçek, protokol konuşmalarının ardından Başkan Altunay’a teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MAGDER Malatya Araştırma Geliştirme Kültür Derneği Av. Özge Özçelik başkanlığında Kuruldu
MAGDER Malatya Araştırma Geliştirme Kültür Derneği Av. Özge...
Savaşçı ve Savcı Aileleri Evren Savaşçı İçin Yas Tutuyor
Savaşçı ve Savcı Aileleri Evren Savaşçı İçin Yas Tutuyor