Selçuk İnan’dan Tarihi Kulübe Ziyaret

Selçuk İnan'dan Tarihi Kulübe Ziyaret

Galatasaray ve Milli Takımımız kaptanlarından Selçuk İnan, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile tarihi Osmaniye İstiklal Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

02 Haziran 2017 - 15:12

Osmaniye İstiklal Spor Kulübü Başkanı Sultan Öztürk ve yöneticiler tarafından karşılanan Selçuk İnan ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, amatör spor kulüplerinin sorunları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Futbola Dardanelspor altyapısında başlayan ve bugüne kadar 57 kez A Milli formayı giyen Selçuk İnan amatör spor kulüplerinin çok büyük özverilerle ayakta durduğuna dikkat çekerek emek veren tüm yöneticilere teşekkür etti. Selçuk İnan ayrıca 1921 yılında kurulan ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir maaşını bağışladığı kulüp olan Osmaniye İstiklal Spor Kulübü’ne verdiği destekten dolayı yakın dostu Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da belediye olarak tüm amatör spor kulüplerinin ve sporcularının her zaman yanlarında olduklarını ve verdikleri desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Selçuk İnan ziyaretinin ardından Bakırköylülerin isteğini kırmayarak fotoğraf da çektirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...