Mustafa Akbaba İstanbul Güngörensporun Genel sekreteri oldu

Mustafa Akbaba İstanbul Güngörensporun Genel sekreteri oldu

AHA - İSTANBUL - İstanbul Güngörenspor'un kongresinde başkan Hacı Sürmeneli olurken Genel Sekreterlik görevi Mustafa Akbaba'ya verildi.

07 Ekim 2019 - 18:23 - Güncelleme: 07 Ekim 2019 - 22:44

Geçmişte birinci ligde top koşturan İstanbul Güngörenspor, yapılan olağanüstü  kongre sonunda yeni yönetimiyle hedefi büyüttü. Kongrede başkanlık bayrağı Hacı Sürmeneli'ye verilirken yönetim kurulu kararıyla Genel Sekreterlik görevi Mustafa Akbaba'ya verildi.

Genel Sekreter Mustafa Akbaba yaptığı açıklamada "İstanbul Güngörenspor kulübü her karesiyle Güngören'in değeridir. Kulübümüzün hak ettiği eski günlere kavuşması için Güngören camiası tüm varlığıyla takımına sahip çıkmıştır ve çıkmayada devam edecektir.

Güngören'imizin markası olan İstanbul Güngörenspor Kulübü,Yönetici, sporcusu, taraftarları ve teknik ekibiyle kıskandıracak başarılara imza atacaktır. Bugüne kadar başta efsane başkanımız Mim. Yahya Baş olmak üzere emeği geçen tüm geçmiş dönem başkanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Onların varlığının her daim yanımızda olacağına canı gönülden inanmaktayım. Bu bayrak bizlere emanettir. Kulübümüzün ilk yol haritasında olduğu gibi  ahlak, maneviyat ve  centilmenlik ön planda olacak şekilde bayrağı taşıyacağız." dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti