MESİMDER İftar sofralarında Hayır sahiplerinin ELİ oluyor

MESİMDER İftar sofralarında Hayır sahiplerinin ELİ oluyor

Sosyal mesafeden dolayı iftar sofralarında bir araya gelemiyoruz demeyin. MESİMDER ve Ensar Restaurantı ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrasına Hayrınızı taşıyor

25 Nisan 2020 - 16:51

AHA İSTANBUL - Tüm meslek okulları Derneği MESİMDER  bir ilke daha imza atarak HAYIR sahiplerinin hayratını ihtiyaç sahiplerinin  iftar  sofrasına götürüyor. 

MESİMDER Tüm Meslek Okulları Derneği dünyada yaşanan Koronavirüs salgını sonrası kendisine düşen görevi yerine getirerek ilklere imza atıyor. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Tüm meslek okulları Derneği gündeme damgasını vuruyor. Salgın sonrası ürettiği siper maskeleri kamu kurum kuruluş görevlerine ücretsiz maskeleri dağıtımını gerçekleştirirken Şimdi de Ramazan sofrası bereketini  ihtiyaç sahiplerinin sofrasına taşıyor. Ramazan sofralarında bir araya gelemeyen insanların hayırlarına EL olup ihtiyaç sahiplerinin Ramazan sofralarını kuruyor. Tüm meslek okulları dernek Başkanı Mustafa Akbaba konuyla ilgili yaptığı açıklamada "MESİMDER olarak  Ramazan boyunca hayırseverlerin yardımları ve hayırlarına el olup ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Sadece erzak yardımı değil ihtiyaç sahiplerinin evlerinde iftar sofralarını da biz kuracağız. Bölgemizin en köklü kuruluşlarından olan Ensar restorantları ile ortak projede çözüm ortağı olarak , yoksulların iftar sofralarına özel menülerle ayrı bir lezzet katacağız. Artık sofralar özel lezzetlerle donatılacak. Bu projemize çok sayıda hayırsever anında katkı sağlayarak heyecanımızı ortak oldular. İftarların biraz da yapılmadı bugünlerde bu çalışma gönüllere hitap edecek ve herkesin örnek alacağı bir çalışmaya Mesimder Tüm Meslek Okullaarı derneği olarak imza attık.. Artık Hayır sahipleri iftarlarını açarken bilecekler ki vesile oldukları  başka sofralarda ayrı  lezzet tadılacak ve mutluluk yaşanacak "dedi. 

2020/04/2020-04-25-16-52-19.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...