Merve Damar hayatını Bilal Faruk Oğuz’la birleştirdi

Merve Damar hayatını Bilal Faruk Oğuz'la birleştirdi

AHA İSTANBUL - İşadamı siyasetçi Aziz Damar'ın kızı Merve Damar hayatını Bilal Faruk Oğuz'la birleştirerek 3 özel düğün töreniyle dünya evine girdiler.

10 Eylül 2019 - 12:16 - Güncelleme: 10 Eylül 2019 - 12:45

Makon Malatya Konfederasyonu kurucu başkanı, Esenler belediyesi meclis üyesi Aziz Damar'ın kızı Merve Damar hayatını Bilal Faruk Oğuz'la birleştirerek şahitlerin huzurunda dünya evine adımını attılar. Esenler belediyesi kültür merkezi  nikah törenini Esenler belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu kıyarken şahitlerde bu mutluluğa ortak oldular. Ak Parti Esenler ilçe başkanı Av. Ümit Özkan, Küçükçekmece  Malatyalılar Derneği Mustafa Karakaş, Mastöb Malatya Sivil Toplum Derneği Hamza Boztepe ve ismini sayamalarımız bir çok şahitler bu güne imzasını attılar. Gelinin Anne ve Babası Emin - Aziz Damar çifti ile dünürleri Meryem - Vedat Oğuz çifti gelen misafirlerini tek tek karşılayarak tebrikleri kabul ettiler. Nikah töreni sonrası evlilik cüzdanını Ak Parti ilçe başkanı Av. Ümit Özkan geline taktim etti. 

Nikah merasimi öncesi Esenler belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu evli çifte ve anne babaların kullaklarına küpe olacak bir kaç nasihat verdi. Başkan Mehmet Tevfik Göksu konuşmasında mutlu çiftlerin yaşantısına 3. şahısların müdahale etmemesini, oğlunu gelininden kıskanan kaynanalar olduğunu, kızını damadından kıskanan aileler olduğunu hatırlattı. Hiç bir şey mutlu çiftin  muhabbetlerinden  daha önemli olmadığınıda dile getirdi. Yeni çiftdende en az beş evlat istedi.  

3 özel düğün töerinin düzenlenmesi mutlu çiftin mutluluğu 3 özel toplantı törenle ayrı ayrı mekanlarda yapıldı. Yalova'da yapılan düğünle bu mutluluk ebedileştirildi. 

Bu özel güne damgasını vuram misafirler arasında, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri , meclis üyeleri, ailenin yakın dostları ve akrabaları yanı sıra  Pürdef Pütürge dernekler federasyonu başkanı Cihan Akkose, İş adamı Cemal  Akmercan , Tatlıcak dernek başkanı Zeki Keklik ve ismini sayamadığımız çok sayıda basın mensubuda bu özel günde yerlerini alarak Damar ve Oğuz ailelerinin  mutluluğuna ortak oldular. 

Merve ve Bilal Faruk çiftinden gelinin dedesi Osman Damar ve dünürler en az 3 torun dileklerinide düğün sonunda dile getirdiler. 

2019/09/2019-09-10-12-18-27.jpg
2019/09/2019-09-10-12-18-30.jpg
2019/09/2019-09-10-12-18-34.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...