Karakuş ailesi anneleri Altun Karakuş için yas tutuyor

Karakuş ailesi anneleri Altun Karakuş için yas tutuyor

AHA İSTANBUL - Yaşlılıktan Doğan rahatsızlık sonucu Altun Karakuş sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

01 Temmuz 2020 - 14:30

Aslen Malatya Pötürgeli olan Altun Karakuş 93 yaşında hayata veda etti. Malatya sivil toplum örgütleri Birliği başkan vekili Hasan Karakuş'un annesi de olan 6 çocuk, 25 torun sahibi Altun Karakuş'un vefatı Karakuş ailesini yasa boğdu. Rahmetli Altun Karakuş için Kazlıçeşme aile kabristanında cenaze töreni düzenlendi. İBB mezarlıklar müdürlüğü imamının kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken sema'ya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi.

Rahmetli Altun Karakuş'un son vedasında Karakuş ailesini yalnız bırakmayanlar arasında Makon ve Mastöb yönetiminden Aziz Damar, İbrahim Balcı, Küçükçekmece Malatyalılar dernek Başkanı Mustafa Karakaş, Malatya Tatlıcak dernek Başkanı Zeki Keklik, Meslek Okullar Dernek Başkan yardımcısı Mehmet İsimbay,  sanatçı Malatyalı Fetih, gazeteci Mehmet Tokgün, Pütürge dernekler federasyonu eski başkanı Cihan Akköse ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticileri, ailenin yakın dostları son vedada  saflarda yerlerini aldılar. 

Cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı  26 yıl önce vefat eden eşi Haci Yusuf Karakuş'un  üzerine defin edildi. Defin sonrası rahmetlinin çocukları Hasan Karakuş ve kardeşleri Yusuf, Bülent, Altun, Kadriye, zekine kardeşler mezarlık alanında taziyeleri tek tek kabul ettiler. Kardeş acısı yaşayan Cemile Kütükçü , Naciye Karakuş , Ayşe Albayrak ise gözyaşlarıyla ablalarına veda ettiler. Rahmetlinin torunları atalarının mezarı başında dualarıyla bir kez daha andılar. 

Cenaze namazı ve defin sonrası taziye alanında pandemi kurallarında asla tavizde verilmediğide gözlendi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...
Attı İpekçi İlkokulu'nun hayali gerçek oluyor
Attı İpekçi İlkokulu'nun hayali gerçek oluyor