Aziz Yalçınkaya ’’Bu da Yetmez Hedefimiz UEFA’’

Aziz Yalçınkaya ''Bu da Yetmez Hedefimiz UEFA''

Ligin bitimine 1 hafta kala Süperlig' e çıkmayı garantileyen ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Evkur Yeni Malatyaspor'da sevinç sürüyor.As Başkan Aziz Yalçınkaya Hedeflerinin UEFA ligine gitmek olduğu söyledi

16 Mayıs 2017 - 19:00 - Güncelleme: 16 Mayıs 2017 - 19:02

Türkiye 1. Liginde bitime 1 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Evkur Yeni Malatyaspor As Başkanı Aziz Yalçınkaya,ilk hedefinin süperlig'e çıkmak olduğunun ve bunun gerçekleştirdiğini ikinci hedefinin ise UEFA Avrupa ligine gitmek istediklerini söyledi.Akbaba Haber Ajansına konuşan Aziz Yalçınkaya hedefi olmayanların başarıya ulaşamayacaklarını bu kapsamda en büyük hedeflerinin gelecek sezon Süperlig'de başarılı olup UEFA liginde Türkiye'yi en yi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

MALATYA'YA VEFA BORCUMUZ VARDI

Yönetim olarak başarılarının en büyük sırrının Malatya'ya vefa borcu olduklarını belirten Aziz Yalçınkaya ''Yönetim olarak futbolcumuzla,teknik ekibimizle, taraftarımızla kenetlenerek birlik beraberlik içerisinde bu noktalara geldik. Bütçe olarak bizden daha güçlü takımlar vardı ancak biz kısıtlı bütçeler içerisinde Allah'a şükürler olsun istediğimizi gerçekleştirdik.Memleketimize, Malatyamıza bir vefa borcumuz vardı. Çok şükür Süperlig'e çıkarak bu vefa borcumuzu biraz olsun ödedik' dedi.

BİZİ KARALAYANLARA CEVABIMZI VERDİK

Yönetimde sıkıntılı süreçlerden geçtiklerini belirten Aziz Yalçınkaya, ''Sıkıntılı günlerde bizi yerden yere vuranlar,her türlü karalamayı yapanlara en net cevabımızı verdik.Bizi eleştirenler bizi kulüpten göndermek isteyenler şampiyon olunca birşey söylemiyorlar'. Evkur Yeni MalatyaSpor olarak borcu olmayan tek kulüp olduklarını  belirten Yalçınkaya  ''Evkur Yeni Malatyaspor'a destek veren tüm taraftarlarımız başta olmak üzere,özellikle Merter'de bulunan Malatyalı işadamlarımıza kulübümüze verdikleri katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum' diye ifade etti.

Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba ve Akbaba Haber ajansı haber müdürü Çiğdem Akçil Aziz Yalçınkaya'yı tebirk ederken, As başkan Yalçınkaya Haber Ajansımıza Malatyaspor atkısı ve forma hediye etti.

 

Haber/Foto : Kadri KÖSE

2017/05/8236510.jpg
2017/05/5304247.jpg
2017/05/8742220.jpg
2017/05/8866595.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti