Mustafa Akbaba Geso Başkanı Faik Yılmaz'ın A takımında yerini alıyor

Güngören Birleşik Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Faik Yılmaz, Meslek Okulları Dernek Başkanı ve Akbaba Haber Ajansı imtiyaz sahibi olan Mustafa Akbaba'yı da yönetim kurulu kadrosuna katıyor.


Mustafa Akbaba Geso Başkanı Faik Yılmaz'ın A takımında yerini alıyor

GESO Güngören Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası yapılacak kongreye hazırlık yaparken GESO  Başkanı Faik Yılmaz, MESİMDER Meslek Okullar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Akbaba Haber Ajansı imtiyaz sahibi olan Mustafa Akbaba'yı da  yönetimine dahil ediyor. Yeni yönetimde görev alacak Mustafa Akbaba yaptığı açıklamada "  Uzun zamandır Akbaba Haber Ajansı olarak üyesi bulunduğumuz, Güzide esnaflarımızın yer aldığı GESO Güngören birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığımıza, başkanımız Faik Yılmaz nezdinde basın ve tanıtım hizmeti sunmaktayız. Bu vesile ile tanıdığımız  ve Güngören'imizin tarihinde  imzası olan birikim deryasına sahip başkanımız Faik Yılmaz bizleri de onurlandırarak yeni yönetimine dahil ediyor. Başkanımız Faik Yılmaz'ın bize yüklemiş olduğu bu sorumluluk ziyadesiyle bizleri mutlu etmiştir. Kendisine canı gönülden teşekkür ederim. Oda Başkan vekilimiz Nezir Kinin'in tecrübeleri ışığında bizlere verilen bu onurlu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız  " dedi. 

Mustafa Akbaba Kimdir? 
Aslen Malatya'lı  olup ilk orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okumakta. Güngören'de 30 yıldır esnaf olup Merter'deki işletmesiyle Güngören Bakkallar Odasına  ve Akbaba Haber Ajansı olarak da Güngören Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odalasında uzun yıllardır üye olarak kayıdı bulunan
​işletme sahibidir. Güngören'de yayında olan Güngören'in Sesi Gazetesi ve Merter Gazetesininde  imtiyaz sahibi olmasıylada  esnafın dilini bilen, esnafın içinde olan ilçenin  özel isimlerinden biridir. Mustafa baba evli 3 çocuk babasıdır.