Avcıların eğitimi Cevat Dervişoğlu'dan sorulacak

AHA İSTANBUL - Cevat Dervişoğlu Avcılar İlçe Milli Eğitim müdürü oldu


Avcıların eğitimi Cevat Dervişoğlu'dan sorulacak

Cevat Dervişoğlu Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu    Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer göreve geldiği günden beri bürokratlarını değiştirmeye devam ediyor. Merkez teşkilatında yaptığı değişikliklerden sonra devamı taşrada gerçekleşmeye başladı. İl milli eğitim ve ilçe milli eğitim müdürlerinde değişiklikler yapılıyor   Bayrampaşa Millieğitim şube müdürü olarak devam  eden ve başarılı çalışmaları ile  gündeme gelen  Cevat Dervişoğlu Avcılar İlçe milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Dervişoğlu'na Yeni Görev Yerinde  Başarılar dileriz.

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdür Cevat Dervişoğlu Kimdir?
1978 Trabzon Of doğumlu olan Cevat DERVİŞOĞLU 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Dervişoğlu, Beyoğlu ve Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

2 yıla yakın süredir Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Cevat Dervişoğlu; Beyoğlu’nda görev yaptığı dönemden itibaren çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmiş, İstanbul Milli Eğitim camiasında adından sık sık söz ettirmeyi başarmıştı. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması konusunda Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle okullaşma oranını %150 artırmış, öğretmenlerin yüksek lisans eğitimleri için üniversitelerle protokoller yaparak bir çok öğretmene yüksek lisans fırsatı sunmuştur. Ara sınıflarda eğitim gören okumaz yazmaz öğrencilerin tespiti ve bu öğrencilerin okur yazar hale gelmesinde yaptığı çalışmalarla da gündeme gelmişti.