Gençlerin Haluk Ağabeyi, Bahçelievler'e geliyor

Kamuoyu araştırmalarında Türkiye’nin en çok güvendiği sanatçı olarak ismi zirvede çıkan Haluk Levent, şarkılarını bu kez Bahçelievler gençleri için söyleyecek.


Gençlerin Haluk Ağabeyi, Bahçelievler'e geliyor

Türk Rock müziğinin sevilen sesi Haluk Levent, 16 Eylül’de saat 20.00’de Milli Egemenlik Parkı’nda sahne alacak. Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz konserde usta sanatçı en sevilen şarkılarını seslendirecek. 

Akbaba Haber Ajansı’na konuşan Dr. Hakan Bahadır, “Bütün dünyada pandemi nedeniyle, normlarımız büyük ölçüde değişti. Hepimiz zor zamanlar geçirdik.  2021 yazına veda ederken güzel bir konser ile özellikle gençlerimizin motivasyonunu yükseltmeyi amaçlıyoruz. Onların en çok duymak istediği sesleri Bahçelievler’de ağırlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, gençlerin Haluk Ağabey’ini ilçemizde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı 16 Eylül’de düzenleyeceğimiz konsere davet ediyorum.” dedi. 

Sanatçı Haluk Levent, son yıllarda sosyal dayanışma çalışmaları ile de sık sık gündem oluyor.Levent, AHBAP isimli dernek ile yardıma ihtiyacı olan yurttaşlarla, yardımsever vatandaşları bir araya getiriyor.