02 Cendere Taraftarlar Grubu Lideri Arif Öner Gümbür Gümbür Geliyoruz

AHA ADIYAMAN - Adıyaman’ın en eski taraftar grubu olan 02 Cendere Taraftarlar Grubu bu sezonda da takımlarını maçlarda ve her platformda yanlarında olacağını açıkladı.


02 Cendere Taraftarlar Grubu Lideri Arif Öner Gümbür Gümbür Geliyoruz

.02 Cendere Taraftarlar Grubu Başkanı Arif Öner Pazar günü Adıyaman Spor  Somaspor Maçı öncesi taraftarları ile bir araya geldi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan 02 Cendere Taraftarlar Grubu Tribün Lideri Arif Öner açıklamasında,” 02 Cendere Taraftarlar Grubu uzun yıllardır tribünde yerini alan ve takımına her zaman destek bir gruptur.  Takımımızın her zaman yanında olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın taraftarlarımızla üyelerimizle birlikte  yanlarında olacağız. İnşallah takımımız mücadelesiyle Adıyaman’a ve taraftarlarına güzel bir sezon yaşatacaklarına inanıyoruz. 02 Cendere Taraftarlar Grubu tribünde her zaman takımına motivasyon veren bir gruptur. Pandemiden dolayı uzun zamandır tribünde yerimizi alamıyorduk ama taraftarlarımızın aşı konusunda duyarlılık göstererek aşılarını oldular. Taraftarlarımıza aşı olmaya davet ediyoruz. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Somaspor maçında 3 puan alacağımıza inanıyoruz dedi.