Özcan Paşalı'nın son vedasında gözyaşları sel oldu

AHA İSTANBUL - Güngören'in sevilen abisi Özcan Paşalı dualarla ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.


Özcan Paşalı'nın son vedasında gözyaşları sel oldu

Aslen Rizeli olan 3 çocuk babası Özcan Paşalı sevenlerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü. Yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Güngören esnaflarından Konak pastanelerinin sahibi Özcan Paşalı'nın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Güngören Konak pastanesinin önünde  rahmetlinin kardeşleri Oktay,  Selçuk, Rıfat Paşalı ve çocukları Ekrem, Onur, Alihan Paşalı taziyeleri tek tek kabul ettiler.   Konak pastanelerinin önüne cenaze arabası üzerinde Naaşı getirilerek ilk  helalliği alınırken, daha sonra evin önüne helallik için getirildiği zaman  gözyaşları sel oldu. 40 yıllık hayat arkadaşı Emine Paşalı cenaze arabası üzerinde bulunan eşinin tabutuna Son Bir Defa dokunarak gözyaşlarıyla veda ederken yakın dostları ve arkadaşlarıyla rahmetlinin kardeş ve çocukları gözyaşlarını tutamadılar. İBB imamı Hüseyin Kayaaltı'ın okuduğu dualarla haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Evinin önünden rahmetlinin naaşı cenaze arabası üzerinden ayrılırken gözyaşları bir dakika dahi dinmedi. Rahmetlinin naaşı memleketi Rize'ye götürülerek orada toprağa verilecek. 
 Rahmetli Özcan Paşalı'nın son vedasında saflarda Güngören Fırıncılar Derneği Başkanı Ali Kemal Kazdal, Güngören Rizeliler dernek başkanı Nevzat Yazıcı, aile dostlarından Ömer Aydın, Ali Hikmet Sağlam yanısıra çok sayıda aile dostu esnaf arkadaşları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yerlerini alarak dualarla uğurladılar.

 Özcan Paşalı'nın son vedasında Kim Ne dedi.

 Esnaf komşusu olan rahmetli Özcan Paşalı'nın 20 yıllık dostu  İpek Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman İpekçi yayınladığı taziye mesajında Rahmetli Özcan Paşalı Gönül dostumuzdu. Yeri doldurulamaz örnek bir arkadaşımızdı. Vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine de başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun dedi. 

 Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba'da Özcan Paşalı abimiz hepimize gerçek abi olup Güler yüzlülüğü ile gönüllere taht kuran, alın terinin kıymetini bilen ender insanlardan biriydi. Her daim yanıbaşımızda olmuş Ajansımızın büyümesinde  yanımızda olmuş özel bir isimdi. Allah nur içinde yatırsın. dedi.