Güngören'in güvenliği Komiser Erhan Kızılduman'dan sorulacak

AHA İSTANBUL - Güngören Emniyet Müdürlüğünde bayrak değişimi gerçekleşti, güvenlik büro amirliğiliğine sokak dilini bilen adam Erhan Kızılduman getirildi.


Güngören'in güvenliği Komiser Erhan Kızılduman'dan sorulacak

Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik büro amirliğinde bayrak değişimi gerçekleşti. İlçe Emniyet Müdürü Murat Aydın'ın A takımında yer alan Uzun yıllar güvenlik büro amiri olarak görev yapan Komiser Arif Korkmaz, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atanınca boşalan koltuğa Komiser Erhan Kızılduman getirildi. Polis Akademisinde mezun olduktan sonra ilk görev yeri  Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu.  Şehit  Osman Kahraman polis merkezinde komiser yardımcısı görevini yürütürken  devriye ekipler Grup amiri olarak hizmete devam etti.  Güvenlik büro amiri Komiser Erhan Kızılduman suç ve suç unsurları mücadelesinde sokak dilini bilen özel bir isim.  

Komiser Erhan Kızılduman Kimdir? 

 Aslen Antalyalı olup ilk orta Lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Trakya Üniversitesi İktisat Fakültesi  mezunu olup daha sonra Ankara Polis akademisini bitirdi. 2017 yılında polis akademisinden mezun olurken ilk görev yeri Güngören Emniyet Müdürlüğü oldu. Polis Merkezi devriye Grup amiri görevini yürütürken Güvenlik Büro Amiri olarak tayin edildi. Komiser Erhan Kızılduman klasik araba meraklısı olup özel araç koleksiyonuna da sahiptir.