Faik Yılmaz, oğlu Cüneyt Yılmaz'ı ve torunu Zeynep Duru Yılmaz'Iı gözyaşlarıyla toprağa verdi

AHA İSTANBUL - İstanbul Esnaf Odaları Birlik başkanı Faik Yılmaz, oğlu Cüneyt Yılmaz'ı ve torunu Zeynep Duru Yılmaz'ı ebediyete dualarla uğurladı.


Faik Yılmaz, oğlu Cüneyt Yılmaz'ı ve torunu Zeynep Duru Yılmaz'Iı gözyaşlarıyla toprağa verdi

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Aslen Karabüklü olan Cüneyt Yılmaz (45) ve kızı Zeynep Duru Yılmaz (14)  sevenlerini Gözü Yaşlı geride bırakarak baba-kız hakka yürüdüler. İstanbul Esnaf Odaları Birlik başkanı ve Güngören Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Faik Yılmaz'ın  oğlu Cüneyt Yılmaz için Büyükçekmece mezarlığında ,  torunu Zeynep Duru Yılmaz için Hoşdere mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi Başkan Faik Yılmaz ve çocukları Abdullah, Burak, Bora kardeşler  ile rahmetlinin annesi Semra Yılmaz taziyeleri tek tek kabul ettiler.  Cenaze namazı saflarında Başkan Faik Yılmaz ve ailesinin  acısına ortak olup yerini alanlar arasında Karabük milletvekili Cumhur Ünal,   Güngören Kaymakamı Zeyit Şener, Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, İstanbul vali yardımcısı Uğur Aladağ , Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu başkanı  Bendevi Palandöken, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Devran Yalçınkaya  istesob başkan vekili Mesut Şengün,  Küçükçekmece esnaf kefalet Kooperatif başkanı Mustafa Yorulmaz, Sucular meşrubatcılar odası Başkanı Ahmet Turan Akkaya,  Bağcılar Esnaf Sanatkarlar oda başkanı Gökhan Kocacık, başkan vekili Fatih Keskinci, Güngören Esnaf Kefalet Kooperatif başkanı Kamil Bulut , Avcılar Esnaf Kefalet kooparatif başkanı Mehmet Kapusuz, Bağcılar Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Mustafa Nuhoğlu,  Güngören Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan vekili Nezir Kinin, Güngören Esnaflarından Rahmetlinin çocukluk arkadaşlarından Nihat Dilek, esnaflardan Selahattin Yılmaz, Adnan Türkmen,  ile   ismini sayamadığımız çok sayıda oda başkanları  ile aile Yakın dostları saflarda hazır bulundular. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Fatih Aksaç tarafından  kıldırılan cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Başkan Faik Yılmaz oğlunun musalla taşında yatan naaşının başında gözyaşlarına boğulurken  Rahmetlinin naaşı Gülbahçe mezarlığında toprağa verildi. 
Babasıyla hayata veda eden  14 yaşındaki Başkan Faik Yılmaz'ın torunu Zeynep Duru Yılmaz'ın cenaze namazı ise Gülbahçe mezarlığında ayrı cemaatle  kılınarak aynı mezarlıkta aile kabristanında toprağa verildi. Her iki rahmetli için mezarları başında dualar edilirken mezarlarına çelenkler konuldu. 

İstesob ve Geso Başkanı Faik Yılmaz ve ailesinin acısına ortak olup mesaj yayınlar arasında Güngören Mhp ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır yayınladığı taziye mesajında Baba-Kız Cüneyt Yılmaz ve kızı Zeynep Duru Yılmaz'ın vefatları bizleri derinden üzmüştür. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyor,. başkan Faik Yılmaz nezdinde tüm aileye ve sevenlerine baş sağlığı diliyorumdedi.  
Güngören Kulupler Birliği BAŞKANI ve Beylikdüzü Kızılay Şube Başkanı Atilla Kırali de yayınladığı mesajda , Faik Başkanın acısını yürekten paylaştığını ifade ederek “Ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet bütün yakınlarına sabr-ı cemil ve başsağlığı diliyorum” dedi