Bülent Börekçilik ' BEYLIKDÜZÜNDE

Bülent Börekçilik Adnan kahveci mahallesinde hizmete başladı.


Bülent Börekçilik ' BEYLIKDÜZÜNDE

Sevgiyle özenle yapılan taze taze malzemelerin cıtır cıtır hamuru ve içindedi özel peyiri ile uzadıkca uzayan görüntüsü ile iştah açana Lezzetti-Ala Bülent Börek .

Adana’nın ünlü börek markası Bülent Börekçilik’in Adnan Kahveci mahhalesi Beylikdüzü subesi bugun düzenlenen  törenle hizmete başladı.İşletmeciliğini Beylizdüzü 'nun  tanınmış iş insanlarından BAHATTİN CALAK ,ÇALAK  GAYRİMENKUL ve  KAHVE SOKAĞI 'nın ardından   Beylizdüzene yeni bir lezzet tat getirdi. 

Bülent Börekçilik, eskiden beri bilinen Adana Böreğini tekrar güncelleyerek günümüze taşıdı ve seri imalatına başlayarak İstanbul’da da şubeler açmaya başladı. Daha İstanbul’a gelir gelmez büyük bir ilgiyle karşılanan ‘Meşhur Adana Böreği’ sıcak yenmesi tavsiye edildiği için şubelerde börek almak için kuyruklar oluşuyor.
İçindeki peynirin tamamen erimiş olması böreğe lezzet katıyor. irma, yıllara dayanan bu lezzetin günümüze uyarlanmasında da tamamen organik ürünler kullanılarak, özel yapılan hamur, yine özel üretilen peynir ve organik tereyağı kullanıyor. 'Lezzet-i Ala' sloganıyla hizmet veren Bülent Börekçilik Adnan kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinden Hizmete başladı.