Mehmet Emin Aşıkkutlu İstanbul Ak Gençlik kadrosunda Osman Tomakin'le yol arkadaşı oldu.

Gençliğin içinden gelen ve siyasetin rüzgarında çekirdekten yetişme Mehmet Emin Aşıkkutlu Ak Gençlik Kadrosunda il başkanı Osman Tomakin'le yol arkadaşı oldu.


Mehmet Emin Aşıkkutlu İstanbul Ak Gençlik kadrosunda Osman Tomakin'le yol arkadaşı oldu.

İstanbul seçimlerinde Ak partiden  27. dönem 3. Bölgede  Türkiye'nin en genç Milletvekili adayı olarak listede yerini alan Mehmet Emin Aşıkkutlu Ak Parti İstanbul Gençlik kongresinde yönetimde   yerini aldı. Ak Parti İstanbul Gençlik kolu başkanı Osman Tomakin yapılan kongrede güven oyu alarak yola devam ederken yeni yönetimide kongrede seçildi.  Trabzon'un ve  Güngören'in en köklü ailesi olan Aşıkkutlu ailesinin en genç üyelerinden 27. dönem milliletvekili adayı Mehmet Emin Aşıkkutlu  Ak Gençlik kadrosunda görev yapacak. 

Mehmet Emin Aşıkkutlu Kimdir? 
1999 doğumlu olup Aslen Trabzon'ludur. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Mehmet Emin Aşıkkutlu İstanbul Üniversitesinde eğitimine devam etmekte. Bakimder yönetiminde gençlik komisyonu başkanlığı görev yaparken siyaset rüzgarı 18 yaşında Türkiyenin en genç Milletvekili adayı olarak sahalarda yerini aldı.